Zase to akné

9
17.10.19 07:32

Zase to akné

Ahojte, Chtěla jsem se Vás zeptat co Vám pomáhá na akné. Občas se mi udělají vřidky na čele a bradě. Většinou to mám ze stresu nebo špatného jídla. Beru HA dlouho a akné se mi zlepšilo. Nejhorší jsou vřídky na čele, to vypadám jak jednorožec :) Snažím se to nerozrypat, ale je to těžké. Pak to léčím i 3 týdny. Občas pomůže tea tree olej, ale spíš mi to spálí a to dávám opravdu málo a zředěné. Máte nějaký tip, co na to napatlat aby co nejrychleji zmizel? Jsem z toho zoufalá. Díky moc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21598
17.10.19 07:46

Nedávno jsem objevila SOS pastu od uriage. Je to malinký kelímek, dost drahý, ale zabírá. Já teda vřídky nedokážu nevymacknout. Podle mě když odstranis ten zánět, lépe se to zahojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
17.10.19 07:47

Na noc máznout Sudocremem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.10.19 08:21

Podle mě je to problém uvnitř těla, tudíž řešit vnitřně :-). Mě pomohlo hlavně pročištění těla aloe vera gelem na pití od firmy LR, na akné je dobré aloe vera gel broskev (mohou to i diabetici) a dobré mít i ten jejich box první pomoci (ten obsahoval sprej aloe vera - možno použít jako pleťové tonikum, gelový koncentrát s podílem 90% aloe a krém s aloe vera a propolisem).
Ten sudocrem bych určitě nepoužívala, všechny tyhle krémy obsahují akorát parafín a ten dělá neprodyšnou vrstvu na pokožce, tudíž to opravdu nevyřeší.
Pokud máš hodně akné, tak je určitě dobré udělat tu jejich kůru 6ks lahví, případně můžeš vyzkoušet pouze 3ks lahví na pití a uvidíš, určitě by se to mělo zlepšit :-), mě to pomohlo a používám ted kosmetiku výhradně od nich a super. Už to bude 5 let. Rešila jsem také akné, dřív pomohla antikoncepce, ale pak se mě objevovalo i tak… Co se týká antikoncepce, tak nejlépe ji nebrat no… co si budem, nic zdravého to rozhodně není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.10.19 08:52

Mě pomohl nefiltrovaný jablečný ocet. Zaprvé pít (sklenice vody a lžíce octa) a za druhé používat jako tonikum na vyčištěnou pleť zředěné z vodou 1:1. :hug:

Je to dost nechutné a mě teda strašně smrdí ale opravdu mi to pomohlo od dost silného akné na celém obličeji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
17.10.19 09:13

Mně pomohlo přestat to maskovat makeupem - kdo mě zná, přežije mě i s pupínkama, kdo mě nezná, tomu to může být jedno :D přestala jsem i s čistícíma, micelárníma a podobnýma vodama, mazala jsem obyč niveou a pleť se mi vyčistila sama, když jsem jí na to dala dost času a prostoru.. jako trvalo to dlouho a nebylo to příjemné, ale stálo to za to - nemám sice pleť jak alabastr, občas se mi pupínek udělá, ale proti té hrůze co jsem mívala… od uriage, co zmiňovala @nozu mám krém (nějaký anti redness) a je super :palec: taky mažu nějakými másly a krémy z DM.. naopak vychvalované LR mi nepomohlo nikdy v ničem, jediné, co ti zmizí je spusta peněz z účtu :roll: vnitřní očista pomáhá, ale stačí si srovnat jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.19 09:39

Srovnej jídelníček a zkus sezamový panenský olej nanes na třeba na odličovací tamponek a nech ho přes noc pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
17.10.19 10:12

@sinapis.alba
No ja jsem se jeste nesetkala s nikym, komu by to nepomohlo. Asi nespravne uzivani vyrobku na dany problem, nebo kratkodobe uzivani a malo piti :nevim: U tech aloe vera gelu se musi hodne pit cista voda, aby se vse mohlo krasne z tela dostat pryc.
Lide se diky tomu zbavi lupenky, akne, ekzemu i dokonce alergie na laktozu (tam je teda potreba uzivat Colostrum) :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
17.10.19 12:15

@zlata_rybkaa můj muž to nějaký čas i prodával (a ty nejspíš taky, podle toho, jak to vychvaluješ), měli jsme doma dost velký výběr produktů, koukal na praštěné webináře praštěné paní K. K. a poctivě to na nás obou zkoušel, udělal si tuny kurzů.. výsledek? pití aloe nebylo k ničemu, sprej z aloe nebyl k ničemu, MSM gel to samé, reishi ani colostrum nikdy nepomohlo s žádným léčením.. mému muži se dokonce během té doby, kdy si údajně zázračně čistil organismus, vytvořil zhoubný nádor… jsou to jen předražené břečky z pyramidového obchodu, na kterých si chytráci docela pěkně mastí kapsy… pokud to někomu pomáhá, je to spíš proto, že se k tomu doporučuje taky zdravý životní styl, omezení cukrů apod., což samo o sobě stačí ke zlepšení :D účinnější jsou bylinkové čaje z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.19 12:22
@sinapis.alba píše:
@zlata_rybkaa můj muž to nějaký čas i prodával (a ty nejspíš taky, podle toho, jak to vychvaluješ), měli jsme doma dost velký výběr produktů, koukal na praštěné webináře praštěné paní K. K. a poctivě to na nás obou zkoušel, udělal si tuny kurzů.. výsledek? pití aloe nebylo k ničemu, sprej z aloe nebyl k ničemu, MSM gel to samé, reishi ani colostrum nikdy nepomohlo s žádným léčením.. mému muži se dokonce během té doby, kdy si údajně zázračně čistil organismus, vytvořil zhoubný nádor… jsou to jen předražené břečky z pyramidového obchodu, na kterých si chytráci docela pěkně mastí kapsy… pokud to někomu pomáhá, je to spíš proto, že se k tomu doporučuje taky zdravý životní styl, omezení cukrů apod., což samo o sobě stačí ke zlepšení :D účinnější jsou bylinkové čaje z lékárny

Máš recht souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.10.19 16:49

Moc dekuji za tipy a rady :) určitě je to vnitřní problém, o tom není pochyb. Mám totiž dlouhodobý problém se střevy a pleť pak vypadá jak vypadá když se nevstřebávají živiny. Už jsem na tom mnohem lépe, ale ten beďar se prostě občas objeví a dokáže potrápit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.19 16:59
@Kaileen píše:
Moc dekuji za tipy a rady :) určitě je to vnitřní problém, o tom není pochyb. Mám totiž dlouhodobý problém se střevy a pleť pak vypadá jak vypadá když se nevstřebávají živiny. Už jsem na tom mnohem lépe, ale ten beďar se prostě občas objeví a dokáže potrápit :D

Na trávicí system zkuste dýňový olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.10.19 13:24

Ahoj, kdybys chtěla můžu tě na fb pozvat do skupinky testujeme a referujeme, kde testujeme a zkoušíme různé produkty a sdílíme zkušenosti, realne fotografie s výsledky a informacemi. Nic to nestoji, třeba se ti podaří najit něco co ti pomůže, kazdý jsme jiný a každému muže pomoct něco jineho. :) hezky den😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.10.19 18:17

@elli80 Ahojky, jee to budu moc ráda :) dáš mi na sebe mail prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.10.19 18:36

Eterka@seznam.cz
Pisni😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...