Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím
Nenajde se tu někdo s alergií na Kathon CG? Dost mi to komplikuje život a uvítala bych zkušenosti jiných, jakou kosmetiku používat a jak s takovou alergií žít.
@VeHE Taky mám. Holt si musíš vypsat všechny názvy, pod kterými se uvádí a při nákupu poctivě číst obaly. Jsem alergická na obě složky a najít třeba obyč prostředek na nádobí bez obou nich je peklo. A bacha na vlhčené ubrousky na úklid.
Jinak mě to nijak zásadně neomezuje. ![]()
@VeHE Taky mám. A ještě k tomu na peruánský balzám, kalafunu, nikl a parfum takže něco vybrat je síla.
Na obličej mi sedí jen Mary Kay a zbytek kupuju v Yves Rocher. Ale taky tam nemůžu vše, chce to hlavně pořádně číst.
@VeHE ahoj, tak dnes mi byla potvrzena taky alergie na kathon a to jsem si říkala, jak je to možné, když používám 100% přírodní kosmetiku, jenže na pipku Lactacyd to obsahuje, dále pak prací gely i ty sensitive: Lovela, Persil, Cocolino, Perwol, dále pak Pronto, Clin na okna, Sanytol na prádlo, podobnou sloučeninu obsahuje i Jar, Silan..
já se rozhodla, že si zkusím vyrobit vlastní prací gel a tablety do myčky, na vanu koupím Frosch, ještě nevím, jak budu leštit okna, troubu..
kdybys měla za tu dobu další poznatky, co to třebas ještě obsahuje, ať člověk nemusí vše studovat, tak budu ráda, když se podělíš,
díky, J.
Ahojte, pokud byste chtěli úspěšně porazit alergii na kathon a na cokoliv jiného, tak mám pro vás minimálně zlepšení, možná vyřešení. Toto jsou fotky s rozdílem 2 týdny.
Netřeba se vyhýbat tomu, co nám dělá zle, ale vyřešit příčinu ![]()
Ráda vám pomůžu
email jitka. ***
Edit admine: osobní údaj