Zase ty šátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
28.2.12 07:20

Jo jo, každému vyhovuje něco jiného…já jsem moc spokojená s Ellevilem…a ty jejich vzory… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.2.12 07:24
Jazune píše:
Jo jo, každému vyhovuje něco jiného…já jsem moc spokojená s Ellevilem…a ty jejich vzory… :)

tak ten jsem jeste nevyzkousela,ael nadherne jsou :) ty vzory a barvy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
28.2.12 11:34
Jazune píše:
Jo jo, každému vyhovuje něco jiného…já jsem moc spokojená s Ellevilem…a ty jejich vzory… :)

Právě, mě zaujal hned jejich vzhled… a známá je s ním na 1000% spokojená…

• Citovat
  • Upravit
TessAg
28.2.12 11:37

ovšem tento je taky moc krásný (vhledem) http://www.satky-nositka.cz/…y-Lirio-4-6m :-)

• Citovat
  • Upravit
8086
4.3.12 11:39

zase ten šátek :-) prosím rady

tak opět zakládám diskuzi :D :oops: ale vždy jste mi tady tak hezky poradili ohledně šátku i vázání, že musím prostě znovu 8)

mám MOBYHO elastický šátek. syn se nosí rá, ale už má 4200g a já mám pocit že se mi ten šátek povoluje :think: nebo jak to napsat několikrát ho po cestě utahuju a dotahuju a přistihla jsem se že mimčo přidržuju protože se mi zdá že se prověšuje :think:
chtěla bych teda pořídit nějaký pevný šátek. ty značky které jsou dobré jste mi už vypsali v mé minulé diskuzi, ale jak mám teda vybrat ten správný? já nevím jaký chci nerozumím tomu a ty značky mi nic neříkají. :nevim: Mobyho mi více méně vybrala tady nějaká mamča že pro mě bude prostě vhdný :mrgreen: byl pro mě vhodný velice teď dva týdny jsem nosila syna denně.

další věc která mě trápí, tak že syn v šátku preferuje jen jednu stranu když mu hlavinu natočím na druhou stranu tak to se mu nelíbí ani omylem :think: podle toho soudím že nebude dobré ho v tom nosit moc často aby neměl problémy s páteří :think: . bude mu měsíc jaký jiný úvaz a kdy by byl vhodný? vážu vertikál.

a ještě další dotaz jak dlouho Vám v tom děti vydrží? já vždy počítám tak max hodinu protože pak už se budí a nebo protahuje a je nějaký nevrlý příjde mi jako by chtěl změnit polohu :think: .. doma když ho odbalím je otlačený na tý půlce obličeje na které si leží a já jsem spocená jak prase :D je možný že by mu bylo horko? chodí jen v overalu a já mám jen tílko a bundu.

dík za rady holky a prosím potřebuju pomoct vybrat nějaký ten pevný šátek ale pište spíše konkrétněji mě to vážně nic moc neříká.

a ještě mě napadlo kdy můžou děti do Erga? t máme pro staršího syna (ten už se ale nosí v krosně když jsou s manželem na výlet takže Ergo je volné pro prcka ale kdy do něj může jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
4.3.12 11:48

Mně každý radil jinou značku šátku (každý tu, kterou měl doma:o)) a já nakonec koupila didymos, protože jsem stejnou značku měla půjčenou na týden na zkoušku a protože se mi v obchodě hodně líbila barva toho konkrétního šátku. Nosí se mi dobře:o))
Doma dítě vážu do šátku cca na 15 minut, do tý doby usne a já ho odložím. Zpocení jsme oba, ale nemám mu už co svlíkat a doma máme tak 22 stupňů.
Kromě vertikálu můžeš vázat i kolíbku, měsíčnímu dítěti by se mohla líbit…

Na kurzu v bráně k dětem nám instruktorka říkala, že do těch ergo nosítek tak nejdřív ve 4 měsících..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 11:49

Preferování jedné strany nevadí, pokud ji nepreferuje i jinde, při ležení, pasení koníků. Druhorozený byl do zatáčky a sám se nějak srovnal.
Na vertikál bych vázala u pevného šátku kříž s kapsou vevnitř.
Prvorozený vydržel od kojení ke kojení, takže tak 1,5-2h, druhorozený vydržel maximálně hodinu a pak ječel, ale on byl hodně uvědomělé miminko, co se vyměšování týká, tak zkrátka nechtěl čurat na maminku :lol: A taky se tak často kojil. Do šátku mohl jen čerstvě nakojený a přebalený.Postupně se intervaly prodloužili.
Do Erga bych dala tak od 5-6m, dřív jen pokud by neprotestoval, druhorozený šel do manduky v těch 6m a stejně ji moc nemusí a radši je v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.3.12 11:53

Můj syn to dělal taky,že koukal jen na jednu stranu.Když usnul tak jsem mu tu hlavu otočila.Někdy si ji vrátil zpátky někdy ne.Ale jak začal víc koukat tak hlavou točí v šátku na všechny stany jen aby něco věděl.Já mám šátek Vantai,je pevný a lehoučký.Výber si takový,aby měl tenčí látku a přitom pevný.Bude to dobré na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
4.3.12 12:04

Na tu hlavičku je ještě malinký, jak píše Gladys, pokud tu stranu nepreferuje i jinak, tak i stačí, že mu jí po usnutí otočíš.
Já jsem syna nosila i 4 hodiny, když byl malý, celou dobu spal, jinak totiž vydržel spát max. 30 minut.
Dneska ho nosím, jak potřebuju (venku), většinou tak hodinu, hodinu a půl než někam dojdeme.

A ty značky, zkus si je v nějakém obchodě ošahat, jestli máš tu možnost, a jinak se podívej, který se ti líbí a podle toho vyber.
Já jsem měla první Hoppediz, teď mám Didymos, Babylonii, měla jsem Girasol.

Třeba na nosenideti.cz mají výběr, nebo na isatky.cz, ditevsatku, nesesevsatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 13:16

Ještě k těm značkám, ono když koupíš ověřenou značku, tak je skoro fuk, co koupíš. Samozřejmě jsou některé šátky tenčí, některé tlustší, u toho vatanai bych si dala pozor, mám doma koiru a je taková napůl cesty mezi pružným a pevným šátkem, ale jsou i jiné vatoše, co jsou vhodné i pro těžší děti.
Kup si šátek takový, aby se ti líbil, já třeba moc nemusím pruhy, což znamená, že spousta šátků by byla sice vhodných, ale mému oku nelahodí :mrgreen:
Klidně vybírej z druhé ruky, šátek zraje jako víno, z krabice ho vytáhneš většinou tuhý a je potřeba, aby se trochu zanosil, pak se s ním líp váže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.3.12 14:30

holky ještě jak je to teda s délkou jakou vybrat? Mobyho mám 5m :think:
nosím oblečení 36 a výšku mám cca 165cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
4.3.12 20:14

Myslím, že pro tebe bude stačit 4.2 metru bohatě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 22:49

Jojo, 4,2m, na běžné úvazy na břicho v pohodě. Já mám 36-38, 170cm, tahle délka mi bohatě stačila, pak tu mám jeden 4,6m a to už je zbytečně dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí