Záškuby končetin

Anonymní
26.7.18 08:15

zaskuby koncetin

Ahoj. mam dlouhodobe fascikulace (cukani mistecek/svalu po tele). posledni cca rok me trapi cukani „velke“-cele prsty, pohne se ruka v zapesti, cele prsty, rameno, pohne se i hlava…byla jsem na neurol a pry to maji byvali sportovci. ja jsem byvala sportovkyne, ale…mam strach… nemate nekdo neco podobneho?₩

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.7.18 08:54

Nejsem sportovec, ale záškuby mám solidní při uvolnění svalů (nejde o nějaké cukání), někdy docela slušně „nadskakuji“.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 09:21

Měla jsem jednou přítele (kulturistu) v noci sebou tak škubal, že jsem raději ležela na druhé straně postele. Jinak já taky ráda sportuji a tohle mívám…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.7.18 10:34

Mátel vyloučená všechny možné neurologické problémy?

A pokud je to tedy takové to benigní, neznámého původu:

Suplementujete hořčík? Provádíte aktivně a pravidelně nějaká relaxační cvičení? Co nějaká dechová cvičení? Jak to máte s fyzioterapií? A obecně s prostorem pro regeneraci po námaze - ať už fyzické či duševní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.7.18 16:19

h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 16:23

a predeslym anonymnim se projevuji potize jak? taky cukaji koncetiny? ne jen svaly,ale pohne se ruka v zapesti,noha,hlava dostrany…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 16:26

zajima me,jak vypada to nadskakovani svalu? a jen pri uvolneni svalu? pri cinnosti se vam to nedeje? zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 17:03

Jsem anonymní č.2.

Není to nějaké cuknutí svalů, ale prostě sebou škubnu. Když jich mám několik po sobě na určitém místě, tak se třeba i v leže prohnu do luku. Zejména při uvolnění svalů nebo když už je moc zle, tak i v pohybu.

@Ou ač jsem pod dohledem a nemám typické příznaky pro nic, ale od každého trochu (nálezy vč laboratoře a zobrazovací) tak se to neřeší, ale po několika letech už se to projevuje na snížené fyzičce. Trochu to nyní řeším s obvodním, ale bude to spíše o čekání několik měsíců na výsledky krve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.18 17:16

takze to mate roky? nemohla bych napsat sz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex