Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den, stal se mi takový menší problém. Omylem jsem poslala platbu v hodnotě 2500,– 3×, opravdu nevim jak je to možné ale jsem prostě prdlá asi.
Bylo to do homecreditu na splátku, do banky už jsem volala, už stim nic nemůžou udělat ale jelikož je dnes svátek tak se do homecreditu nemůžu dovolat. Myslíte že mi ty dvě omylem poslané částky vrátí? V pondělí tam budu volat znova.. Je to zrovna taková částka, kterou ještě musim doplatit ostatní poplatky.. děkuji za pomoct.
@mispulinkaa píše:
Dobrý den, stal se mi takový menší problém. Omylem jsem poslala platbu v hodnotě 2500,– 3×, opravdu nevim jak je to možné ale jsem prostě prdlá asi.Bylo to do homecreditu na splátku, do banky už jsem volala, už stim nic nemůžou udělat ale jelikož je dnes svátek tak se do homecreditu nemůžu dovolat. Myslíte že mi ty dvě omylem poslané částky vrátí? V pondělí tam budu volat znova.. Je to zrovna taková částka, kterou ještě musim doplatit ostatní poplatky.. děkuji za pomoct.
No jedině tak, že jsi ji 3× poslala a potvrdila.
A pokud to byla poslední platba, tak ti přeplatek vrátí.
@Cenarius píše:
No jedině tak, že jsi ji 3× poslala a potvrdila.A pokud to byla poslední platba, tak ti přeplatek vrátí.
A pokud to neni posledni, tak bych to nechala jako predplaceno an 3 mesice.
Ono je asi jedno, co my si myslíme. Záleží, jak se k tomu postaví HC. Normálně bych napsal, že aspoň bude splaceno dřív, ale když ty 2 splátky navíc chyběj v rozpočtu, tak smůla.
Tím spíš bych se teda věnoval tomu zasílání.