Zasnoubení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30318
8.12.09 20:27

Tak to my jsme se rozhodli asi před měsícem, že už by to pomalu svatbu chtělo a vybrali jsem již i termín. Místo na hostinu už máme zamluvené a nyní se chystáme na zamluvení zámku. Začínám se trošku obávat počtu hostů, nějak nevím jak to vyřešit, aby se neurazili a přitom nás tam nebylo moc.
Celkem mě pobavilo plánovat mimo termín MS, naštěstí mi to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzula papula
9.2.10 15:57

Ahojte, no romantika, jak si to tu ctu:) me pozadal na ledovci na zimni dovci,taky super:) Svatbu planujeme v lete, no a mam tu holky pro vas tip. nasla jsem soutez, kde se daji vyhrat snubaky, to se muze hodit ne:) mrknete tady: soutěž o snubní prsteny tak hodně štěstí, snubáky zdarma se hodí :dance:

• Citovat
  • Upravit
13118
21.2.10 18:38

Asper:
Jak to teda budete řešit aby vás tam nebylo moc a aby jste někoho neurazili.Já bych tam třeba nějaké lidi z rodiny nechtěla a nevím, asi se urazí :nevim: Třeba moji „babičku“ nemám k ní žádný vztah a i její chování není zrovna takové jaké bych si představovala.Ale zas druhá babička j úplnej opak tak tu bych tam chtěla a mám to tak s více lidma z rodiny(s pár no) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
30.3.10 23:48

Tak u nás to bylo tak, že jsem dostala na valentýna růže a v místě kde jsou svázané stuhou byl i zásnubní prstýnek (já si říkala co se tak uculuje).
V srpnu jsme byly vybrat datum a 8.listopadu 2008 jsme se braly…no a malý se narodil 17.9.2009 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
30.3.10 23:58

Blahopřeji!
My jsme to plánovali tak půl roku do předu.. Řídila jsem se svatebním kalendářem, abych na nic nezapomněla..ten půl rok do předu je myslím ideální všechno v klidu stihnout..
Najdi si na netu svatební kalendáře a sestav si svůj.
třeba:http://www.svatba.info/…6langcj.html

(jinak mužský na tohle moc nejsou..budeš to řešit ty a posílat ho třeba zařizovat :-P ale nějaké velké zapojení.. jen takovej ten nepřítomnej úsměv..jojo hezký :mrgreen: )

Užijte si to!!:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
31.3.10 08:20

Tak u nás jsme úplně všechno vyřizovaly s polu…je prostě takový. I výbavičku pro malého, nakupoval se mnou…chtěl být u toho a náramě si to užíval.
Ale manžel je celkově takový nakupovací tip, jezdí rád do obchodu. To říkala už jeho mamka…ale jeho brácha opak :lol: jsou v obchodě a on řrkne:„Cože? Proč do drogerky? Dyť chtělas jít jenom na máslo“ :mrgreen:
Ale to je mimo téma :oops: a já jsem trdlo, protože jsem negratulovala…takže MOOOOC GRATULUJU, užijte sito :wink: A hlavně si udělejte svatbu jakou si přejete vy a ne vaše rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.10 12:53

Ahojte! Potřebovala bych nějakou inspiraci. Jsem novopečená mladá maminka, mám o hodně staršího přítele, který je rozvedený, takže se svatbou nemá příliš dobré zkušenosti. Nicméně když jsme se o tom bavili na začátku těhotenství, vyjádřil se tak, že by chtěl mít hezkou svatbu a jelikož máme oba velké rodiny, byla by nákladná, takže počkáme, až budou penízky. Jenže já už jsem hrozně nedočkavá :mrgreen: Chtěla bych ji mít co nejdřív. Už jsem se ho i ptala, kdy mě požádá o ruku a on jen řekl: „A ty bys chtěla?“ a tím to skončilo. Navíc máme spoustu investic do baráku, takže je mi jasný, že se k tomu sám od sebe nerozhoupe, pořád bude něco „důležitějšího“.. :cry: Moje sestřenice si nedávno udělala s přítelem utajenou svatbu a nabádala mě, abych tomu svému taky trochu „pomohla“, že dneska už to s těma chlapama jinak nejde. Nejdřív se mi to zdálo hrozný - žádat chlapa o ruku. Ale čím dál tím víc o tom přemýšlím a ten nápad se mi zamlouvá! :mrgreen: Jenže bych chtěla, aby ta moje žádost byla co nejoriginálnější. Nemáte někdo nějakou takovou zkušenost? Předem děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.10.13 10:53

Ahoj holky,
pojďme jen tak pokecat na toto téma. Dneska mě zaujal tento článek: http://www.prozeny.cz/…-ruku-studie
Mě osobně se to zdá hrozně povrchní a amerikánský. Ženský jsou zblblý filmama a čekají kdovíco… Mě manžel požádal po tom, když už se svatba chystala, protože jsme čekali první dítko. Pro mě bylo nejdůležitější to, že jsem otěhotněla bez problémů, že těhotenství probíhá normálně a zdravě a že miminko je OK. Svatbu jsem měli nachystanou za 2 měsíce.
Donesl mi snídani do postele a tam byla krabička, toť vše - žádná slova, žádné klečení :) Zklamaná jsem rozhodně nebyla, nikdy jsem i to ani nijak nepředstavovala. Jaký máte názor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
29.10.13 11:02

@avm3 už se tam ale nepíše jak to musí být pro chlapa od mládí stresující, že ho v budoucnu bude čekat příprava něčeho takového :), aby partnerku „nezklamal“. Svatba je o dvou lidech, tak proč by měl muž žádat ženu o ruku, když by to mělo být společné rozhodnutí, že dva lidé chtějí svůj život spojit tímto způsobem. My jsme šli prstýnek koupit spolu, protože prstýnky ráda nosím a tuhle tradici jsme proto chtěli zachovat ;). Jsem za to ráda, protože jsme se pro svatbu rozhodli oba dva, což je pro mne mnohem důležitější, že to vyšlo z nás obou.
Nedávno nám vyprávěl kamarád, jak žádal přítelkyni o ruku a jaké z toho měl stresy :mrgreen:. Mají spolu dítko a tak mu přišlo vhodné se tedy konečně vzít. Objednal večeři v luxusní restauraci a prstýnek dal do slenky se šampaňským. Celou dobu byl ve stresu, aby ho náhodou nespolkla nebo nedej bože nehodila přes zábradlí :mrgreen:. Tak o čem takové zasnoubení pak je, když si ho neužívá ani jeden, protože jeden se stresuje a druhý to neví? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
29.10.13 11:09

@avm3 Já zklamaná určitě nebyla. Rozbrečela jsem se, že jsem mu nedokázala ani odpovědět. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.10.13 11:36

To je ale blábol ten článek :nevim: kde ten průzkum dělali :think:
Mě ten můj požádal doma u kojení :mrgreen: dětem (dvojčatům) byly právě 2 měsíce a kojila jsem je navečer oba naráz, já v teplákách a bez trička :mrgreen: on taky v teplákách a tričku, přišel poklekl otevřel krabičku a zeptal se, jestli si ho my 3 vezmeme :) já jsem řekla „cože? to jako fakt? myslíš to vážně?“ :mrgreen: a pak jsem řekla ANO
Ty moje dotazy byly protože, že byl zapřisáhlý odpůrce svatby, že se mu to zdálo zbytečné, když spolu žijeme, plánovaně máme děti, tak proč papír :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
29.10.13 11:37

@eli196 :mrgreen: Pěkně napsané. Je to tak, mě sice manžel koupil prstýnek sám a bylo to trošku překvápko, ale bylo to v době, kdy už jsme plánovali svatbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.13 12:16

Já můžu říct, že jsem zklamaná byla…i když je to asi praštěné…nevysnila jsem si žádnou večeři, ani západ slunce, ale takovou žádost o ruku jsem si nepředstavovala…otěhotněla jsem a byli jsme to říct jeho rodičům no a tchýně načla to, kdy bude svatba, tak jsme to tak nějak probírali, pak jsme s manželem přišli domů…a on pronesl, že teda, když už jsme to tak načali, tak si klekl a zeptal se mě, jestli si ho teda vezmu…prstýnek jsem nedostala, s tím, že nemá zrovna moc peněz teď-asi jsem blbka, ale mě to mrzelo..i kdyby mi dal prstýnek z plastu, tak budu přešťastná :roll:… všechny kamarádky se chtěly ukázat prstýnek, tak jsem ukazovala ten, co jsem kdysi dostala od babičky, protože mi bylo blbý, že já žádný nedostala :roll: 8o… radši anonymně, snad to chápete… :|

• Citovat
  • Upravit
1663
29.10.13 12:21

Anonymní : tak já se ti nedivím, byla bych naštvaná protože ti řekne nemám moc peněz tak pak ho koupím. Nez takhle tak raději vůbec ne… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný