Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím nevíte náhodou kde se dají koupit zástěrky do školky? Mám pocit že už se to nevyrábí!!
Co zkusit klasickou galanterku? V těch klasických obchodech se dá sehnat dost věcí.
Do té doby, kdy nás bude čekat školka, se snad naučim se s trojem a snad to ušiju sama…Babička by na to nebyla?
G
Vyrábí. Já jí kupovala v obchodě kde se prodávají záclony, deky, látky apod. potřeby…
zástěrky se vyrábí pořád akorát nejsou vidět
…můžu poradit kde v Brně…tedy kupovala jsem je jen ve dvou obchodech..jinde jsem je ani nesháněla..
a na netu určitě taky najdeš.
Zdenik
Ahoj, nevím odkud jsi, ale spoustu takový těch klasických školkových mají vždycky v Tescu na Národce (Máji) - to teda jen, kdybys byla z Práglu
.
Ahojky, zástěrky jsem viděla v SOS textilu, nevím jak je tvá malá velká, naše Ela má 4,5 ročku a mám nějaké zástěrky po ní malé. Pokud chceš nafotím pošlu na mail a domluvíme se např. v Ově Schopingu. Jo ať se nešokneš zástěrky stojí od 120,–-160,– kč.
ve vestibulu v tescu FM mají stánek, kde prodávají dětské oblečení a mají tam taky zástěrky. moc krásné, docela drahé
. M.
Ahoj Lajlo,
pěkné večerníčkové zástěrky mají i na netu, třeba dráček.cz, ale tady jsou nejlevnější: http://www.zidle-vana.cz/?… Já jsem si odtud objednávala polštářek a kapsář.