Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, když do mě přítel zasunul bez kondomu a ejakulaci měl už dávno za sebou(po ejakulaci se šel ještě umýt) tak je nějaká šance na otěhotnění? antikoncepci beru.
@LindaaHankaa píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, když do mě přítel zasunul bez kondomu a ejakulaci měl už dávno za sebou(po ejakulaci se šel ještě umýt) tak je nějaká šance na otěhotnění? antikoncepci beru.
Tak pokud beres antiko, tak muze prece i dovnitr, ne?
@LindaaHankaa Tak to asi těžko, navíc, když bereš antikoncepci. Takže i když by se do tebe udělal, tak bys teoreticky otěhotnět neměla, proto se ta HA bere.
Tak asi nulová. Ale jak tak koukám, tak se v tom jaksi plácáš
![]()
@Doe_Jane Holky neblbněte, nebo to ještě vezme vážně a něco si udělá.
![]()
@Werushka77 píše:
@LindaaHankaa Tak to asi těžko, navíc, když bereš antikoncepci. Takže i když by se do tebe udělal, tak bys teoreticky otěhotnět neměla, proto se ta HA bere.
no, vůbec se jí nedivím, když tu čtu, jak všechna ta nechtěná otěhotnění na emiminu byla přes antikoncepci, tak opatrnosti nikdy není dost… přes HA tu otěhotněla skoro každá druhá… ![]()
@Regina Hero píše:
no, vůbec se jí nedivím, když tu čtu, jak všechna ta nechtěná otěhotnění na emiminu byla přes antikoncepci, tak opatrnosti nikdy není dost… přes HA tu otěhotněla skoro každá druhá…
@Nowuka2 píše:
Penis nebo zásun?
Tak otázka co z toho by napomohlo otěhotnění víc
při menším by mohlo být teoreticky menší riziko ![]()
@pikola píše:
Tak otázka co z toho by napomohlo otěhotnění vícpři menším by mohlo být teoreticky menší riziko
Penisu nebo zásunu… Jsem z toho zmatená… ![]()