Zatajení věci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@LiduNe byla to jen taková sranda
Příspěvek upraven 22.10.23 v 13:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Co je na tom legračního, když je někdo zloděj? Najít peněženku a nechat si ji. To je obyčejná zlodějina.
Tak to teda vnímáme každý jinak legraci.
To není pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
jistě, stejně jako i tvé další diskuze o tom, jak je lepší krást atd…
Legrace by měla být vtipná, máš pocit že se u tvých diskuzí lidé baví a smějí?Moc nevím co je na krádeži vtipného
Ale já nic nevzal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
byla to jen taková sranda
A to číslo ve tvé přezdívce je tvoje IQ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xtonda píše:
A to číslo ve tvé přezdívce je tvoje IQ?
To mám vic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
To mám vic
To teda nemáš, Romane. Zezačátku mi tě bylo líto, ale teď už vím, že zvláštní škola je to jediný, na co ty máš. A ne, není to vtipný, co ty tady píšeš. Je to trapný, ukazuje to tvou retardaci v plné kráse, protože normální člověk s normálním IQ by byl schopen rozlišit, co je ještě možné brát za srandu a co už je za hranou a poukazuje to na blbost autora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslím, že bys měl vzít zpátečku a ty svý de. bilní rádobyvtipy o krádežích utnout, protože si koleduješ o to, aby tě někdo vyčmuchal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
To teda nemáš, Romane. Zezačátku mi tě bylo líto, ale teď už vím, že zvláštní škola je to jediný, na co ty máš. A ne, není to vtipný, co ty tady píšeš. Je to trapný, ukazuje to tvou retardaci v plné kráse, protože normální člověk s normálním IQ by byl schopen rozlišit, co je ještě možné brát za srandu a co už je za hranou a poukazuje to na blbost autora.
Já se obhajoval bránil se
Příspěvek upraven 22.10.23 v 20:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Já se obhajoval bránil se
Lžeš, každý si může tvé provokace dohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
Lžeš, každý si může tvé provokace dohledat.
Taky jsem se ptal na věci který jsem nevedel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Co je legračního na třech zprávách o přivlastněné peněžence a úvahách o tom, jestli tě dopadne policie, a co z toho bude? Asi nechápu tvůj humor. Anebo jsi prostě magor, to je pravděpodobnější.