Zateplení stropu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
7.1.15 14:55

Za dopravu tam něco bylo, ale málo cca 2000 Kč. Zase firma bude rychlejší a zorganizuje si i elektrikáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.1.15 14:19
@aleba píše:
to bych neřekla - naopak díky dph by firma měla materiál sehnat levněji. (záleží teda jesttli si něco počítá za dopravu)

No nesmí se tu kupovat v malých stavebninách. Když se koupí všechno na jednom místě tak máš i množstevní slevu. My jsme letos zateplovali fasádu a všechem materiál jsme kupovali přes internet a ušetřili jsme na tom přes 30 000,–. Když se nám ptal zedník, kolik jsme za to dali, tak z něj vylezlo, že on by takovou slevu ani neměl. A to jsme si to nechávlai přivíst z druhého konce republiky kamionem.
Ale třeba veškeré sádrokartony a zateplení jsme si nechali přivést z jednoho krámu a tam tu množstevní slevu udělají rádi a přivezli nám to sami domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
8.1.15 14:24

@petramd
No hlavně si nechte udělat hodně nabídek od firem. Někdy i soukromník je lepší a levnější než profi firma.
Známej scháněl stavební firmu na svůj domek (měl projekt) a našel firmu, co mu to udělá i o 2 miliony dráž. To právě byla velká firma. Nakonec to postavil za 2 miliony a kouká jakou má velkou haciednu. Nejmenší pokoj má 25 m2. Měl 6 nabídek od firem, takže se fakt vyplatí toho hodně oběhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.1.15 18:08

Oslovím víc lidí a porovnám, dnes jsem volala a v případě realizace leden, únor dají jinou cenu než v zimě, další týden dá cenovou nabídku. Zítra ještě někomu v okolí zavolám a možná dám i poptávku na net, to se prý taky vyplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
8.1.15 18:18
@petramd píše:
My máme strop 270 cm, tak moc snižovat nemůžeme - obyvák je asi 26m2 a nevím, jak by to vypadalo, když bude strop 250cm. Chci to snížit max. o 12-15cm.

U nás v paneláku byl strop 240 cm, tak proč by nešlo u vás snížit to to taky tak a obyvák byl 20m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.1.15 18:27

Chlap to nechce moc snížit - je vysoký, mě to neva. Ale měřila jsem a nemáme 270 cm, máme jen 260 cm výšku místností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.1.15 09:37

NO těch 260 to je tak normální velikost. Tam už to moc snížit nejde, aby to nevypadalo blbě (jako u skřítků)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.1.15 11:51

Technická norma říká, že minimální výška stropu 250cm.

Jinak zateplení pomůže, ale je potřeba ohlídat tepelné mosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.1.15 13:56

Už mám cenovou nabídku od fa a dělá to 875Kč/1m2 celkem 84 000Kč, což mi přijde teda dost,
kdo máte zateplení od firmy kolik vám to napočítali, uvidím kolik si řekne živnostník, jsem teda zvědavá na rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
16.1.15 18:16

Jsi z města nebo z vesnice? Někdy se vyplatí nebrat přímo místní, ale ať klidně dojedou třeba 50 km, I tak to může vyjít laciněji. Takhle jsme udělali topenáře. Za cestu to nakonec tolik nehodilo a hodně jsme ušetřili než vzít místní nebo v blízkém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
16.1.15 18:17

Ještě se zkus zeptat známých, jestli o někom neví, vždyť to nemusí být úplně v místě bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.1.15 19:32

Dala jsem poptávku na nejřemeslnici, mám zatím jednu na 55t a v neděli se dojde podívat známý.
Těch 55t je už OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
18.1.15 14:22

To jo, to už je slušná cena. Ale tady je vidět, že každý člověk si svojí práci cenní jinak. Tak hodně zdaru a ať to máte brzy a hlavně dobře udělané. Věřím, že budete spokojeni a že protopíte míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
29.11.15 21:52

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost se zateplením stropu v panelovém domě? (zateplení polyesterem ) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
29.11.15 21:57

@Mefag-r My máme tohle a naprostá paráda (bydlíme pod střechou a všude jsme měli plíseň).
 http://www.solichastavar.cz/foukane-izolace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný