Zátěžový test ve 41+2tt

Anonymní
15.2.22 19:46

Zátěžový test ve 41+2tt

Ahojky. Dnes jsem byla u své Dr. a ta mi napsala žádanku do porodnice. Minulý týden mi dělala Hamiltonův hmat, který nezpůsobil vůbec nic. Tak mi rekla, že dnes půjdu na vyvolávačku, že dostanu tabletu atd.

Jenže v porodnici má na to Dr. zase jiný názor. Jsem na jeden prst, čípek někde na dovolené, miminko otočené hlavou dolů, ale vůbec nesestoupilo a mě porodní cesty též někde na dovče. Kdybych neměla pupek, tak ani nevím, že jsem v tom.

Tak že mi budou dělat zátěžový test ráno. Prý když nepomůže, tak zkusí udělat odpoledne, nebo další den druhý. Když by se to rozjelo, tak dají pak tabletu.

Co když se to nerozjede? Nemám žádné bolesti, vlastně jenom ty, co dělá miminko svými pohyby. Ale jinak ani ťuka. Myslíte, že to může skončit i císařem?

Jako je pravda, že celé těhotenství jsem neměla čas odpočívat. Až doteď jsem se nezastavila. Tak třeba nemůže to být tím?

Jsem z toho nervózní, smutná a zároveň naštvaná…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30315
15.2.22 20:01

Zkus se nestresovat. Mě sice občas břicho tvrdlo, ale doktoři taky tvrdili, že se zatím nic nechystá a děti se vykulily sami. Najednou mě to v noci a k ránu chytlo a už se jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
15.2.22 21:00

Co babsky rady? sex, orgasmus, svarak, nejaky hodne palivy jidlo apod? zkouseli jste nebo vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 21:03

@Leenvecka Sex jsme zkoušeli 3 týdny před termínem, každý den a někdy i víckrát za den..
Pálivé jídlo mám ráda, to jsem taky jela ve velkým.
Dělala jsem i dřepy a chodila 6× denně do schodů do 7 patra v paneláku. Na procházky a do kopců jsem chodila.
Vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
423
15.2.22 22:38

Zkus si najit polohy a cviky na sestoupeni mimca dolu, jak bude hlavicka tlacit na cipek pujde vsechno rychleji. U me to zabralo asi do hodiny + tableta a moc krasny asi dvouhodinovy porod :) jinak ja bych v tuhle dobu uz trvala na vyvolani, pokud nejde tableta, tak balonkem, znovu hamiltona nebo tak, do oxytocinu by se mi nechtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 22:42

@Tinareii To jsem taky říkala, že na ten test nechci, že bych raději tabletu. Ale Dr. řekl, že se musí na miminko i na mě pomalu postupně :nevim:, že kdyby se to rovnou vyvolalo, tak by mimčo mohlo mít trauma. Přijde mi to divný, když ženským, co znám, nebo jsem i četla dávali hned tabletu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky