Zavinovačka - deka - pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.24 06:25

Zavinovačka - deka - pytel

Ahoj holky,
pro co jste nejvíc a proč z volby zavinovačka/dečka/pytel na spaní pro pravděpodobně prosincové miminko? Četla jsem něco o tom, že dečka by nemusela být až tak bezpečná, zavinovačka taky a pytel má zas jiné nevýhody, tak teď babo raď. :lol:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11777
8.8.24 06:49

Můj prosincový spal rád v zavinovacce a pod dekou později v pytli s dekou…potřeboval byt v té dece zachumlany až po bradu jinak se budil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
8.8.24 07:18

Já jsem za pytel nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24128
8.8.24 07:22

U nás zavinovačka na začátku a pak deka, peřina. Prostřední měl chvíli spací pytel, ale brzy mu taky vadil. Moje děti ho nesnášely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.8.24 08:02

Moje prosincova měla ráda zavinovačku. Vydržela jí fakt dlouho, pak jsme přešli na pytel. Z pod deky se vykope a nahňoucá si jí pod sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14564
8.8.24 08:04

Děti nespaly v ničem, jen v pyzamku :lol: kdyžtak prikrate deckou, ale jen když jsem byla vzhůru. Když bylo v noci zima, dala jsem teplejší pyzamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
8.8.24 08:22

Jedině pytel. Nejbezpečnější varianta. Dcera měla klasický a jakmile se začala stavět dostala pytel s nožičkama a spí v něm doteď (1,5). V létě teda spí často bez něho jen v pyžamku 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.8.24 08:25

Dcera pytel nesnasela. Par tydnu mela zavinovacku, musela mit ale ruce ven. Pak uz jen perinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí