Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Můj prosincový spal rád v zavinovacce a pod dekou později v pytli s dekou…potřeboval byt v té dece zachumlany až po bradu jinak se budil…
U nás zavinovačka na začátku a pak deka, peřina. Prostřední měl chvíli spací pytel, ale brzy mu taky vadil. Moje děti ho nesnášely.
Moje prosincova měla ráda zavinovačku. Vydržela jí fakt dlouho, pak jsme přešli na pytel. Z pod deky se vykope a nahňoucá si jí pod sebe.
Děti nespaly v ničem, jen v pyzamku
kdyžtak prikrate deckou, ale jen když jsem byla vzhůru. Když bylo v noci zima, dala jsem teplejší pyzamka.
Jedině pytel. Nejbezpečnější varianta. Dcera měla klasický a jakmile se začala stavět dostala pytel s nožičkama a spí v něm doteď (1,5). V létě teda spí často bez něho jen v pyžamku 🤷
Dcera pytel nesnasela. Par tydnu mela zavinovacku, musela mit ale ruce ven. Pak uz jen perinu.
Ahoj holky,
pro co jste nejvíc a proč z volby zavinovačka/dečka/pytel na spaní pro pravděpodobně prosincové miminko? Četla jsem něco o tom, že dečka by nemusela být až tak bezpečná, zavinovačka taky a pytel má zas jiné nevýhody, tak teď babo raď.