Zavinovačka Emitex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
7.7.12 14:29

@Pajkax Já si kupovala dvě Ferreti s kokosovou výplní od kámošky, taky asi za 250 až 300 za jednu, nové jsou mnohem dražší :-/ ale zatím s tím nemám zkušenost.. Pro malou jsem měla z chráněných dílen snad za 150,– a taky byla parádní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
7.7.12 14:35

My jsme měli zavinovačku Emitex jaro/podzim, malého jsme v ní odvezli v červenci 2010 z porodnice a teď na jaře jsem mu ji pořád dávala, takže se neboj, že ji mimčo neužije :) V zimě jsem měla fusak z ovčí vlny a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
7.7.12 14:54

Měla jsem ji u dcery (porod 2.3.2007) a milovala jsem ji. Ona nesnesla nic na fest, ale chladno ještě bylo, v tohle se mohla trochu hýbat, bylo jí teplo a evidentně příjemně. Takže spokojenost na všech stranách. Rodím příští měsíc a taky už ji vyhlížím po předchozí dobré zkušenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.7.12 16:11

@Pajkax já do fusaku v kočárku nedávala, malá měla kombinézku a zimní zavinku a bohatě to stačilo. Ono se s mimčem stejně nesmí do velkých mrazů chodit, takže takto to bohatě stačilo a fusak jsem dávala až další zimu do sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.7.12 16:47

Na lednové mimi jsem měla zimní a fusak Emitex. Pod to jsem ho prakticky už neoblékala nijak zimně. V overálku šel do té zavinovačky a pak do fusaku. Bývalo -10 využili jsme ji až do května, pak bez fusaku, bylo strašně chladné jaro. Minimálně 2 mesíce ji použiješ a pokud budeš mít dobrý fusak, nebudeš ani potřebovat bundčku či kombinézu. Moc nevím k čemu by ti byla letní v lednu, na doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.7.12 18:45

Pro lednové miminko rozhodně podzimní/zimní zavinovačku :palec: Za mě to nejsou vyhozené peníze. Společně s fusakem od Emitexu 8) Zavinku využiješ v zimě do sedačky, později na jaře do kočárku…
Máme jarní i zimní zavinovačku a využili děti jsme v ní vezli hned z porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.12.12 08:14

Syn už vyrostl z rychlozavinovaček, takže přemýšlím o koupi letního Emitexu. Zajímalo by mě…není na doma moc teplá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.8.13 17:14

Zavinovačka Emitex

Malý se mi narodí koncem října, nebo na začátku listopadu a nevím zda koupit tuto zavinovačku, všude ji chválí, ale autem moc jezdit nebudu, spíše jen vyjímečně, využili jste ji i doma? http://www.emitex.cz/…vetle-zluta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.8.13 17:22
@adula000 píše:
Malý se mi narodí koncem října, nebo na začátku listopadu a nevím zda koupit tuto zavinovačku, všude ji chválí, ale autem moc jezdit nebudu, spíše jen vyjímečně, využili jste ji i doma? http://www.emitex.cz/…vetle-zluta/

my ji používali do kočárku, když už bylo venku teplo na tu extra teplou spacákovou a je i dost velká, takže bude i teďka na podzim :-) Toník je lednovej.

• Citovat
  • Upravit
8142
15.8.13 17:26

@adula000 Já si jí pořídila, ale taky nevím, jak moc jí využiju. Čekám miminko v prosinci. Autem taky moc jezdit nebudu. Asi to ale bude chtít ještě nějaký fusak, nevím přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.8.13 17:32

@Levandulina jo fusák chci taky koupit a taky nejlépe emitex, ten prodloužený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.8.13 17:33

@Levandulina fusak to bude chtít určitě…Emitex právě dělá i fusaky, já ho mám a je super, využili jsme ho od miminka až po velké děti v kočárku, on má totiž ještě připínací spodní díl- takže na miminko je kratší a většímu dítku pak jen připneš ten spodní díl. A je v něm úžasné teplo :palec: :palec: Já si právě pořád myslím, že tu zavinovačku bysme moc neužili, já autem nejezdím a do kočáru je ten fusak, na doma mi připadá ta zavinovačka moc teplá, doma bych ji nedávala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
15.8.13 17:40

@Radule 03 poslala bys mi prosím odkaz na fusak který máš? Chci ji malému taky pořídit, tak abych měla něco co se osvědčilo :) díky

Já mám od emitexu tu zavinovačku do autosedačky a musím říct, že jsem ji využila jen v sedačce (jezdíme dost, takže u nás dobrá investice). Takže pokud moc jezdit nebudeš, tak mi příjde zbytečná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.8.13 18:01

@Lenule15 myslím že tento to je http://www.abc-baby.cz/…1-12/....já mám teda tu starší verzi, kupovala jsem ji před více než 6 lety (odvozím teď v ní ještě třetí mimčo), rozdíl je jen ve vzhledu, tenhle je víc moderní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.8.13 18:02

Tak nic, odkaz nefunguje, zkusím jiný…http://www.bambinek.cz/fusaky-c11/fusak-emitex-zimni-combi-2012-i13/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí