Zavinovačka Emitex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
7.7.12 13:36

Zavinovačka Emitex

Ahoj,
chtěla bych se s vámi poradit ohledně zavinovačky Emitex. Hodně jsem o ní četla, a hodně lidí jí chválilo. Na internetu jsem koukala, že je velký výběr.
Miminko očekáváme v Lednu, a tak nevím jestli koupit zimní, nebo už letní.. aby Ji trošku užilo :) popřípadě, jestli jste v zavinovačce vezli mimčo už z porodnice? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
7.7.12 13:52

já čekám miminko v 4.října a taky jsem četla že je dobrá, mám objednanou zimní do autosedačky, co se dá použít i do kočárku, tak snad jsem udělala dobře

http://www.babyhit.cz/…dej/d-73658/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.12 13:58

Jéé, taky čekáme prcka 4. října :) a mám už nachystanou zimní verzi zaivnovačky :) Měla jsem ji i na první dceru a max. využila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
7.7.12 14:00

Rodila jsem v lednu a měla jsem zimní zavinovačku. Eliška v ní jela už z porodnice a využila jsem ji i do kočárku a ještě i další zimu v autosedačce. Teď na letňátko jsem pořídila letní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
7.7.12 14:01

Tak to jsem ráda že slyším, že jsi ji využila, měla jsi ji do kočárku? a pak jsi dceru dávala ještě i do fusaku? nebo myslí že bude stačit teplá kombineza a tahle teplá zavinovačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.7.12 14:01

Mám zimní verzi, používala jsem jí dlouho, teď zrovna ne, když jsou ta vedra, ale myslím, že na podzim jí ještě využiju. Z porodnice jsme jely v září a zrovna byla vedra. Používám jí jak v autosedačce, měla jsem jí i v korbě a teď i ve sporťáku. Letní mi přijde zbytečná, stačí tenčí deka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.12 14:04

Já tedy v zimě používala i fusak, ale myslím, že když bych dala kombinézku, tak by tato stačila.. Do fusaku jsem tuto zavinovačku nedávala. Ale je krásně teplá.. Hlavně záleží na tom, jaká je zima.. Snad jsem to napsala trochu srozumitelně, v tomto horku mi to tak nemyslí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
7.7.12 14:11

@svatka_sofi to mi povídej v tom horku mi to taky nemyslí, já mám nakázané ležení a v tom horku mi asi odumírají mozkové bunky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.12 14:13

@Pajkax tak já ležet naštěstí nemusím, ale mám doma dvou a třičtvrtě letou princeznu, tak se s ní celý den nezastavím :) ale máme doma aspoň díky klimatizaci přijatelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
7.7.12 14:14

Holky a co máte zkušenosti, tuhle jste měli na ven, měli jste i na doma nějakou slabou? tu jsem si ještě žádnou neobjednala, čekáme první tak moc nevím co a jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.7.12 14:16

@Pajkax používala jsem jí jen ven a doma jsem měla deky - slaboučkou, slabší, silnou, tlustou a beránkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.7.12 14:18

@Pajkax Na doma si taky myslím stačí deky, nebo klasický zavinovačky (rychlozavinovačky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
7.7.12 14:20

A máte nějaké doporučené jaké klasické rychlozavinovačk jsou na doma dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
7.7.12 14:21

@Pajkax já jsem si objednávala 2 na rajmaminek. cz, cena byla kolem 250kč za jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.12 14:24

Máme taky letní (žirafku) a narodili jsme se dubnu. když se více ochladí, tak ji dávám i teď, ale zrovna jsou vedra, tak je schovaná, myslím, že ji ještě do podzimu využijeme :) používáme v kočárku, autosedačce a když spíme u babičky, tak i v postýlce, jinak dečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí