Monitor dechu s chůvičkou v jednom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
579
3.7.12 19:17

Monitor dechu s chůvičkou v jednom

Ahoj holky, prosím o doporučení nějakého monitoru dechu s chůvičkou v jednom, děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
3.7.12 19:22

Ahojky, mame Angelcare AC 401 a je fajn, obe soucasti jdou na baterky nebo do zdi, muzes si vybrat, jsou u toho 2 desky, coz je taky fajn, jednu mame doma a jednu u nasich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
3.7.12 19:46

my jsme koupily tenhle http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/?…
zatím jsme si s ním jen hráli s manželem a vypadá dobře. teď čekáme miminko každým dnem tak snad nezklame v provozu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.7.12 20:15

Ahoj my máme Angelcare AC 401 a spokojenost - chůvička má výborný dosah a slyšíš každý vzlyk miminka, oceňuju i měření teploty v pokoji a využívám i světýlko které je na části která je v postýlce. Doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
3.7.12 20:37

Také máme Angel care AC 401 a naprostá spokojenost. Světýlko využívám v noci při kojení. Také mám dva páry desek, tak mám jedny v noční postýlce a jedny v denní, když musím jít během spánku něco dělat do jiné místnosti, tak abych nemusela přenastavovat chůvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
3.7.12 20:49

Taky AngelCare 401 :palec:

• Citovat
  • Upravit
1396
3.7.12 21:47

U nás taktéž Angel care, naprostá spokojenost a opravdu velmi dobrý dosah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.7.12 21:51

Také Angel car 401 - :palec: Naprostá spokojenost. Sice cenově trošku dražší, ale žádné falešné poplachy jako u NANNY. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.7.12 21:53

Musím jen souhlasit s angelcare, vysoká citlivost, hezky vypadá, světýlko, měření teploty a spousty dalších funkcí a znova bych volila jedině dvoudeskovou variantu je tak pokrytá celá postýlka:potlesk: Malému je 13m a spí na ní pořád a nikdy nezklamala. Musím podotknout, že mám použitou jsou jí čtyři roky a funguje pořád bezchybně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
4.7.12 08:56

Děkuji, chtěla jsem se ještě zeptat, jestli je to tak, že jsou zaplé všechny funkce najednou, i monitor dechu i chůvička? tedy, jestli je tam takové nastavení, nebo jestli to funguje jen jednotlivě? Děkuji:) jo a neškodí nějak ty frekvenční vlnky?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.7.12 11:01

Může být zaplé všechno, nebo jen to co potřebuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
4.7.12 12:36

Jak píše Jumpin, jde to mít zapnuté vše nebo jen část. Je to ale trošku maturita to správně nastavit s tím sem ze začátku dost bojovala. Návod není zrovna dobře vypracovaný, ale pokusem a omylem se člověk dobere k tomu co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.7.12 15:50

No tak to musím také potvrdit! Na to jak je chůvička vymakaná návod poněkud zaostává :nevim: Ale když si s tím člověk pohraje tak to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
4.7.12 16:12

Noo, tak to bude něco pro mě, asi to přenechám mužskému osazenstvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.10.15 21:28

Krasny vecer vsem,
vybirame s manzelem chuvicku a monitor dechu v jednom. A problem je v tom, ze se nemuzeme rozhodnout kterou zvolit. Nasimi favority je jiz zmineny Anglecare Ac 401 nebo novejsi 403 potom Tomy TFM 575 a Tommee Tippee CTN (ovsem tou uz si nejsem tak jista). U Anglecare se mi libi dve desky… Mohli byste mi trosku s vyberem pomoci??

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport