Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky ![]()
nemáte některá zkušenost s přebalovací podložkou NewBuddy? Ráda bych si ji pořídila do výbavičky, ale bohužel jsem jí našla jen na internetu a nemám možnost vidět ji „naživo“ ráda bych se proto zeptala Vás, jestli ji některá z Vás nemá nebo neměla a co na ní říkáte ![]()
Děkuji ![]()
@Máca9312 píše:
Ahoj holky![]()
nemáte některá zkušenost s přebalovací podložkou NewBuddy? Ráda bych si ji pořídila do výbavičky, ale bohužel jsem jí našla jen na internetu a nemám možnost vidět ji „naživo“ ráda bych se proto zeptala Vás, jestli ji některá z Vás nemá nebo neměla a co na ní říkáte
Děkuji
ahoj, já si myslím, že ty přebalovací podložky jsou všechny skoro stejné, u toho jsem teda značku neřešila, ale uvidíš, co Ti kdo písne, já mám nějakou obyč asi za tři stovky a spokojenost
Myslím, že ji měla kamarádka, jednou jsem u ní přebalovala, široká a hlavně teda celkem měkoučká.
Nicméně pro mě zbytečná, prvního jsem přebalovala na přebalováku z ikey, ten obyč pultík, větší se mi do koupelny nevejde a stačilo to bohatě s jejich přebalovací podložkou a mladšího už jsem přebalovala počuranýho, kde zrovna byl, jen jsem mu pod zadek frkla čtvercovku, kdyby se rozhodnul kadit, ani neni všechno zaprděný ![]()
Takže do mého „systému“ by to bylo zbytečné, ale pokud někdo má přebalovák široký v pokojíčku, tak je to určitě příjemné. (já bych pokaděný dítě teda jinde než v koupelce přebalovat nemohla, ale to je asi i daný druhem plínek, máme látkový, tak je rovnou osprchnu nebo tuhý bobek házím do záchoda a prdelku meju vodou)
Tahle taky není drahá…asi 260 Kč…podložka za 700 a výš co jsem tak viděla mi přijde zbytečná ![]()
My jsme si právě pořídili dřevěný přebalovací pultík takže se nám měkká podložka určitě bude hodit ![]()
Látkové plínky chci používat taky, protože jsou prý lepší pro miminko kvůli nožičkám… u nás v rodině je používali snad úplně všichni…takový ty obyč čtvercový…teď jsem ale koukala, že dělají i látkové pleny jako kalhotky tak nevím jestli zůstat u ozkoušené kvality nebo zkusit něco nového
![]()
Určitě je moc hezká, na značce ani nezáleží… spíš praktičnost, jestli je měkká a omyvatelná, stejně přes to budeš mít plínku nebo něco, ať se k tomu mimís nelepí
Ale osobní zkušenost nemám… Hlavně ji kup, až budeš mít přebalovák, ať se trefíš do rozměrů ![]()
Jana
To já mám přebalovák změřenej a podložka má 72×72 takže se nám krásně vejde ![]()
Jinak na značce mi taky nezáleží…hlavně že se na ní bude maličký hezky hajat a mě půjde v případě „nehody“ umýt ![]()
Já to mám naměřený a vejde se…jen jsem nevěděla, jestli jí mám přes net objednat když ani nevím jak vypadá a jak je měkká…ale asi jí objednám
děkuju