Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, potrebujem pomoct pri rozhodovani. Velmi sa mi lubia zavinovacky a fusacky od firmy Lodger a zevraj su aj kvalitne. Mimco cakame na konci rijna, a bohuzial mame kocarek do ktoreho sa nam nehodi ziadny ztych fusakov Bunker (strasne sa mi paci fusak Bunker ten fialovy,ale mame orandzovo hnedu korbicku)a tak zvazujem ci by stacila do kocarku miesto fusaku ta flísová zavinka, myslim konkrétne tuto :
http://www.malvik.cz/…e-Collection
Keby som malu obliekla do kombinézy,alebo normalne teplu bundicku a zabalila ju do tejto zavinovacky - bude to stacit aj v mrazíku v januári? Na tych obrazkoch tam vyzerá zavinovacka teplo, ale jaka je v praxi to sa neda z obrazku posudit. Prosim prosim mamusky ktore tuto zavinovacku mate, alebo aj tie ktore nemate, chcela by som pocut vas nazor (teda precitat si ho
). Moj syn je jarne mimco a nikdy som fusak neriesila,pouzivali sme len teple oblecko a nanoznik, takze ted neviem. Vopred dakujem…
Ahojky,měla jsem podobnou zavinovačku,použila jsem jí jen 2×.Je spíše tak na podzim,na zimu určitě teplej fusak nenahradí.
.malej jí měl jen párkrát v listopadu ,už bych to znovu nekoupila
Nemám zkušenost, ale podle foto vypadá, že na zimní období stačit spíše nebude. Ale zase v mrazech se ven stejně s mimi nechodí, takže…
U nás se zavinovačka použila pouze při odchodu z porodnice a jinak vůbec. Spíš bych v:,–(ila opravdu na fusak, užije se více.