Zavinovačka nebo zavinovací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59372
24.2.12 18:24

zavinovačka nebo zavinovací deka

miminko čekáme v červnu a nevim jestli koupit spíš něco takového http://www.learningtoys.cz/detail/334888 nebo normální rychlozavinovačku, např tahle se mě líbí :lol: http://www.elinka.eu/detail.php?… nevim co bude na léto lepší. Ani jeden syn v zavinovačce být nechtěl takže zvažuji do čeho investovat. Bojim se aby v zavinovací dece nebyl jen řev a v rychlozavinovačce zase aby nebylo moc teplo? Pokud máte zkušenost s jinou tak budu ráda za odkazy. Jo doma máme tuhle http://www.elinka.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
24.2.12 18:31

No, dcera nechtěla být v zavinovačce ani v porodnici, takže bych možná počkala a koupila až potom když už máte doma jednu na vyzkoušení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
317
24.2.12 18:34

Měla jsem koupenu 1 rychlozavinovačku a vůbec jsem ji nevyužila, malý nechtěl být v zavinovačce ani v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
24.2.12 18:48

:lol: :lol: právě, tak jestli spíš nekoupim jen tu zavinovací deku kterou kdyžtak bych využila i do kočáru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
24.2.12 18:55

Nám se teda zavinovačky osvědčily, ale sotva se nám do nich vešel už na konci šestinedělí. S koupí bych počkala, v dnešní době se dá sehnat cokoliv i v neděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
24.2.12 18:57

Já právě to chci mít vše včas, nejspíš mimi zase bude na JIP tak at to mam vše nakoupený. právě řešim hlavně to počasí :think: aby se chudák nepařila v zavinovačce tak si říkam že ta zavinovací deka bude asi výhodnější :think: . Už na JIP v ní oba šíleně řvali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.2.12 19:11

Co merinozavinovacka? je sice drazsi, ale krasne reguluje teplotu, tak se da pouzit i v lete. Já ji používala na zavinování, malá to vyžadovala a pak na přikrývání, je hodně skladná, tak se mi vešla i do přebavaci tašky, narozdíl od tech bavlněných je tam právě výhoda té teploty, dítko se nepotí.

ja mela ditko zariove, i jsem ji chvilku davala i do rychlozavinky, ale asi jen mesic, pak se nevesla a stejne musela mit svazany rucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.2.12 19:11

jo a odkaz: http://www.anavy.cz/…-merino-vlny

a jestli mate doma lodger, tak bych rychlozavinku uz neporizovala.

Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 19:12

Já měla dvě rychlozavinovačky… Dala jsem jí je jen parkrát, protože malá zavinování nesnášela a stejně mi z nich vždy vylézala… Visely jí na zadečku jako šnekovi :P Tak je používám jako podložky :mrgreen: Malá je říjnová, letňáčkovi v tom asi fakt bude vedro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
24.2.12 19:14

ahoj, měla jsem rychlozavinovačku, úplně obyčejnou a stejně jsem nezavinovala do ní ale do plenky, za mě vyhozené peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
24.2.12 19:18

pokud už máš doma jednu, tak bych druhou nekupovala. Ty mimča z toho straště rychle vyrostou. Ale pokud chceš opravdu něco koupit, šla bych spíše do té zavinovací deky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
24.2.12 19:20

tak zavinka nebude no i když ta feretti je tak krásná :mrgreen: :mrgreen: ,a si vezmu jen tu deku kdyžtak využiju na léto do kočárku, letní stejně nemam , oba byli v zimě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
24.2.12 19:22

čekám miminko také na červen. rychlozavinovačku jsem si pořídila,ale počítám,že když se nevyužije jako zavinovačka bude sloužit jako podložka nebo deka na přikrytí třeba při chladném letním večeru :) .
A jinak uvažuju nad zavinkou od Anavy-odrazuje mě ale cena nebo nad klasickou zavazovací.Plno maminek mi radilo,že mimča by měli být tzv .stažené zejména po narození,ale každé dítě je jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.2.12 19:26
korinkovna píše: čekám miminko také na červen. rychlozavinovačku jsem si pořídila,ale počítám,že když se nevyužije jako zavinovačka bude sloužit jako podložka nebo deka na přikrytí třeba při chladném letním večeru :) .
A jinak uvažuju nad zavinkou od Anavy-odrazuje mě ale cena nebo nad klasickou zavazovací.Plno maminek mi radilo,že mimča by měli být tzv .stažené zejména po narození,ale každé dítě je jiné :nevim:

me se ta investice vyplatila, byla jsem s ni moc spokojena a i ostatni co jsem jim ji doporucila. Syslim ji i na dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31568
24.2.12 19:31

suik - nakonec jí možná taky pořídím, tu Anavy, moc se mi líbí. Pořizujem celou výbavu sami,takže trochu přetáčím každou korunu :oops: ,ale zrovna dneska mi od Anavy přišlo pár vzorků plenek a jsou fakt kvalitní. Takže tím,že ještě máme čas něco ještě našetřím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí