Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Skolka ti vystavi OCR. Do prace dej vedet, ze neprijdes, a pak jim tam OCR dodej.
Školka ti nic nevystavi, na stránkách cssz si sama výplň tiskopis a odevzdej ho v praci
@cecetka skolka nic nebystavuje. Kazdy si zajisti sam na strankach Cssz.
@Elishka1 stačí ho odevzdat až když půjdu do práce nebo ho musím dodat hned?
@Anonymní píše:
@Elishka1 stačí ho odevzdat až když půjdu do práce nebo ho musím dodat hned?
Vyplňuje se na konci měsíce, popř po otevření skoly
A mohl by mi prosím někdo poslat přímo odkaz na to co mám vyplnit? Nebo mě tam nějak navést? Jsem na těch stránkách ČSSZ a nikde to nevidim
@JanaK8 už jsem to našla, jsem slepá ![]()
Můžu se ještě zeptat jak to je s penězmi? Jak dlouho na tom očr můžu být? Celou dobu než to otevřou? Já jen doufám, že mě nevyhodí
dělám dvanáctky, tak to bohužel jinak než že budu doma nejde. ![]()
@Anonymní píše:
@JanaK8 už jsem to našla, jsem slepá
Můžu se ještě zeptat jak to je s penězmi? Jak dlouho na tom očr můžu být? Celou dobu než to otevřou? Já jen doufám, že mě nevyhodídělám dvanáctky, tak to bohužel jinak než že budu doma nejde.
Na OČR můžeš v tomto případě být dokud neotevrou školky, jinak dostaneš 70 % z redukovaného základu, který se počítá z tvé průměrné mzdy
Po celou dobu zavření, zaměstnavatel odevzdá na správu sociálního zabezpečení a ty do 30 dnů vyplatí. Pro orientační výši dávky zkus zadat do vyhledávače kalkulačka osetrovne
Je to 60% z denniho vymerovaci zakladu vcetne vikendu
Příspěvek upraven 27.02.21 v 14:17
@elinka90 píše:
Je to 60% z denniho vymerovaci zakladu vcetna vikendu
Teď 70
@Elishka1 píše:
Teď píše: Více
Aha tak to jsem netusila. My nastesti mame home office.
Prosím o radu. Dcera navštěvuje mš, která je od 1.3 zavřená stejně jako všechny ostatní. Já chodím do práce, tudíž musím zůstat doma. Kam mám jít, co si zařídit? Nikdy jsem tohle ještě neřešila, takže nemám ponětí. Kolik dostanu peněz, když teda školku zavřela vláda? Mám volat k dětskému lékaři, aby mi něco vypsal? Nebo do školky? Mám volat do práce, že teda nedorazím nebo jak? Dcera nikdy nebyla nemocná, abych musela zůstávat doma, když už to bylo potřeba, tak jí pohlídala babička, což teď není možné, protože babička je taky nemocná a nechci, aby případně onemocněla i dcera. Děkuji.