Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj, prosím odpovědi všech, co se jich to týká, jak budete řešit stridavou péči? Mám teď syna u sebe, cestujeme přes 7 okresů. Mám jako sama sobě psát prohlášení, nebo jak se to řeší? Soudně ani na papíře nic nemáme, nicméně fungujeme takto 3 roky
teď zůstane u mě o týden déle, ale pak ho musím dopravit k otci ![]()
@martina.se píše:
Ahoj, prosím odpovědi všech, co se jich to týká, jak budete řešit stridavou péči? Mám teď syna u sebe, cestujeme přes 7 okresů. Mám jako sama sobě psát prohlášení, nebo jak se to řeší? Soudně ani na papíře nic nemáme, nicméně fungujeme takto 3 rokyteď zůstane u mě o týden déle, ale pak ho musím dopravit k otci
Mas to napsane v usneseni vlady. Tak si to precti
https://www.emimino.cz/…lady-420604/
Ahoj ja mam otce ditete pres dva okresy a take nemame od soudu nic. Budu dal davat na vikendy malou k otci. Je to ve vyjimkach. Kdyztak napisu cestne prohlaseni kde kdy a jak dlouho zam mala bude a smitec. Na strankach ministerstva je to primo psano.
Se. ru na to, pochybuju, že bude na D1 na každým sjezdu hlídka. Nechápu, proč prohlášení? To budou ty vojáci hlusi, že jim to nemůžu normálně říct?
Rozsudek máme, ale neplatí tam ani bydliště druhého rodiče, není tam specifikované nic, časy, místo, navíc péče společná, co guma ani nebude vědět, co je.
@cecetka píše:
Mas to napsane v usneseni vlady. Tak si to prectihttps://www.emimino.cz/…lady-420604/
Společná péče tam není. Pokud to nemají soudně, tak to střídavá péče není.
@Lama Lama píše:
Se. ru na to, pochybuju, že bude na D1 na každým sjezdu hlídka. Nechápu, proč prohlášení? To budou ty vojáci hlusi, že jim to nemůžu normálně říct?Rozsudek máme, ale neplatí tam ani bydliště druhého rodiče, není tam specifikované nic, časy, místo, navíc péče společná, co guma ani nebude vědět, co je.
No, ja si taky říkám.. Pac taky 150 km po D1, max mě zastaví v Ostravě, Bo mám brněnské značky.. Ale je to stupidita. Sousední vesnice, kam chodím s kočárkem na nákup, je v jiném okrese.. By mě fakt zajímalo, zda mě tam jako nepustí a budu muset jezdit 9 km na druhou stranu, když tu to mám 2 km…
@martina.se znacky uz se taky nemeni se zmenou bydliste. Takze neni duvod te stavet. Nicmene v podminkach je, ze cesta za ucelem stridave pece je povolena.
@Šarlota4 píše:
@martina.se znacky uz se taky nemeni se zmenou bydliste. Takze neni duvod te stavet. Nicmene v podminkach je, ze cesta za ucelem stridave pece je povolena.
No, teď jde o to, jak si to která guma vyloží, protože pokud nemaj rozsudek, tak to fakticky střídavá péče není.
Opet napsala bych cestne prohlaseni, ze dite se prevazi na stridavku k otci. Uvedla bych, ze mate mimosoudni, ustni dohodu, kdy si dite predavate. A pripsala bych jeho jmeno, tel., kdyz by si to chtel nekdo overit.
Taky může pán otci zavolat, a ten potvrdí, že ano, čeká na předání dítěte.
My naštěstí bydlíme kousek od sebe, a na běžném střídání jsme neměnili nic, chodí tam stejně jako obvykle. Otec pracuje z domova.
@andelka83 píše:
My naštěstí bydlíme kousek od sebe, a na běžném střídání jsme neměnili nic, chodí tam stejně jako obvykle. Otec pracuje z domova.
No tak takových panu si seženu desítky po celé republice. ![]()
Nabízím se jako pani. ![]()
@Lama Lama no ale dělali to tak teď když byly zavřené okresy v Čechách. Jako kontrola kam člověk jede. Aspoň jsem to viděla v TV.
pán tvrdil, že jede k matce, což se může, postarat se o příbuzné. Tak jí zavolali a stačilo to.
No to se ale může jen u střídavé péče ja mám děti ve svoji péči a bývalý manžel si je bere jak mu to vyhovuje většinou na víkendy a to co jsem pochopila nemůže chtěl si je vzít příští týden mi tu máme prázdniny on sice bydlí ve stejném okrese ale myslím že tohle se nesmí teda aspoň si to myslím
@andelka83 píše:
Otec ho pošle kamsi, pac je nastvanej, navíc nikdy nebere cizí čísla atd.. Jako je to nesmysl, fakt..