Lockdown - střídava péče

72725
27.2.21 09:38

Lockdown - střídava péče

Ahoj, prosím odpovědi všech, co se jich to týká, jak budete řešit stridavou péči? Mám teď syna u sebe, cestujeme přes 7 okresů. Mám jako sama sobě psát prohlášení, nebo jak se to řeší? Soudně ani na papíře nic nemáme, nicméně fungujeme takto 3 roky :think: teď zůstane u mě o týden déle, ale pak ho musím dopravit k otci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
399
27.2.21 09:40

My jen napíšeme čestné prohlášení. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
27.2.21 09:40
@martina.se píše:
Ahoj, prosím odpovědi všech, co se jich to týká, jak budete řešit stridavou péči? Mám teď syna u sebe, cestujeme přes 7 okresů. Mám jako sama sobě psát prohlášení, nebo jak se to řeší? Soudně ani na papíře nic nemáme, nicméně fungujeme takto 3 roky :think: teď zůstane u mě o týden déle, ale pak ho musím dopravit k otci :think:

Mas to napsane v usneseni vlady. Tak si to precti :zed: https://www.emimino.cz/…lady-420604/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
27.2.21 09:42

Ahoj ja mam otce ditete pres dva okresy a take nemame od soudu nic. Budu dal davat na vikendy malou k otci. Je to ve vyjimkach. Kdyztak napisu cestne prohlaseni kde kdy a jak dlouho zam mala bude a smitec. Na strankach ministerstva je to primo psano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 09:48

Se. ru na to, pochybuju, že bude na D1 na každým sjezdu hlídka. Nechápu, proč prohlášení? To budou ty vojáci hlusi, že jim to nemůžu normálně říct?

Rozsudek máme, ale neplatí tam ani bydliště druhého rodiče, není tam specifikované nic, časy, místo, navíc péče společná, co guma ani nebude vědět, co je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 09:50
@cecetka píše:
Mas to napsane v usneseni vlady. Tak si to precti :zed: https://www.emimino.cz/…lady-420604/

Společná péče tam není. Pokud to nemají soudně, tak to střídavá péče není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.21 09:51
@Lama Lama píše:
Se. ru na to, pochybuju, že bude na D1 na každým sjezdu hlídka. Nechápu, proč prohlášení? To budou ty vojáci hlusi, že jim to nemůžu normálně říct?Rozsudek máme, ale neplatí tam ani bydliště druhého rodiče, není tam specifikované nic, časy, místo, navíc péče společná, co guma ani nebude vědět, co je.

No, ja si taky říkám.. Pac taky 150 km po D1, max mě zastaví v Ostravě, Bo mám brněnské značky.. Ale je to stupidita. Sousední vesnice, kam chodím s kočárkem na nákup, je v jiném okrese.. By mě fakt zajímalo, zda mě tam jako nepustí a budu muset jezdit 9 km na druhou stranu, když tu to mám 2 km…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
27.2.21 09:54

@martina.se znacky uz se taky nemeni se zmenou bydliste. Takze neni duvod te stavet. Nicmene v podminkach je, ze cesta za ucelem stridave pece je povolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 09:57
@Šarlota4 píše:
@martina.se znacky uz se taky nemeni se zmenou bydliste. Takze neni duvod te stavet. Nicmene v podminkach je, ze cesta za ucelem stridave pece je povolena.

No, teď jde o to, jak si to která guma vyloží, protože pokud nemaj rozsudek, tak to fakticky střídavá péče není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.21 10:00

Opet napsala bych cestne prohlaseni, ze dite se prevazi na stridavku k otci. Uvedla bych, ze mate mimosoudni, ustni dohodu, kdy si dite predavate. A pripsala bych jeho jmeno, tel., kdyz by si to chtel nekdo overit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.2.21 10:05

Taky může pán otci zavolat, a ten potvrdí, že ano, čeká na předání dítěte.
My naštěstí bydlíme kousek od sebe, a na běžném střídání jsme neměnili nic, chodí tam stejně jako obvykle. Otec pracuje z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 10:08
@andelka83 píše:
My naštěstí bydlíme kousek od sebe, a na běžném střídání jsme neměnili nic, chodí tam stejně jako obvykle. Otec pracuje z domova.

No tak takových panu si seženu desítky po celé republice. :lol:
Nabízím se jako pani. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.2.21 10:23

@Lama Lama no ale dělali to tak teď když byly zavřené okresy v Čechách. Jako kontrola kam člověk jede. Aspoň jsem to viděla v TV. :lol: pán tvrdil, že jede k matce, což se může, postarat se o příbuzné. Tak jí zavolali a stačilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 10:25

No to se ale může jen u střídavé péče ja mám děti ve svoji péči a bývalý manžel si je bere jak mu to vyhovuje většinou na víkendy a to co jsem pochopila nemůže chtěl si je vzít příští týden mi tu máme prázdniny on sice bydlí ve stejném okrese ale myslím že tohle se nesmí teda aspoň si to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.21 10:28
@andelka83 píše:

Otec ho pošle kamsi, pac je nastvanej, navíc nikdy nebere cizí čísla atd.. Jako je to nesmysl, fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí