Lockdown - střídava péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
27.2.21 11:17
@andelka83 píše:
A jak dokážu že jedu mamce zařídit nákupy a pomocí s úklidem?
Na některé výjimky není možné mít papír.

Tady jsou odpovědi https://www.mvcr.cz/…-okresy.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 11:18

@Kosopemi no zkusím a zkusím i najít rozsudek od soudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 11:19

Ano v rámci jednoho okresu se může na nákup k lékaři ale když je zákaz jezdit k rodině i v rámci okresu tak to asi nějak kontrolovat budou teda možná to ani stíhat nebudou těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.21 11:45

@Jarda Pirnik je to anglicky, takže nwm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.2.21 12:35
@Lama Lama píše:
Se. ru na to, pochybuju, že bude na D1 na každým sjezdu hlídka. Nechápu, proč prohlášení? To budou ty vojáci hlusi, že jim to nemůžu normálně říct?Rozsudek máme, ale neplatí tam ani bydliště druhého rodiče, není tam specifikované nic, časy, místo, navíc péče společná, co guma ani nebude vědět, co je.

Osobně si myslím, že prohlášení má předcházet tomu, že si lidé najednou v situaci, kdy je hlídka zastaví začnou vymýšlet různé blbosti a musí uznat, že kreativita některých jedinců je opravdu veliká. :roll: Takto, buď mám papír a nebo ne.
I když teda představa, že kamkoliv jedu znova a znova něco vypisuji :zed:

@andelka83 píše:
@Lama Lama no ale dělali to tak teď když byly zavřené okresy v Čechách. Jako kontrola kam člověk jede. Aspoň jsem to viděla v TV. :lol: pán tvrdil, že jede k matce, což se může, postarat se o příbuzné. Tak jí zavolali a stačilo to.

Nejen v TV, asi druhý den zavření jsem takto také volala ;) Ze začátku to dost „hrotili“, po 2 týdnech nebo jako dlouho jsme zavřený už jen hlásím, že jedu příbuzné vzít k lékaři atd. a projedu. Toť má osobní zkušenost. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.2.21 12:37

K dotazu teď jsem měla otevřený formulář pro cesty mimo okres a hned asi druhý bod je cituji: „zajištění nezbytných potřeb pro jinou osobu, zajištění péče o děti, zajištění péče o zvířata, odkládání odpadu“. Zaškrtla bych pouze toto a více neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
27.2.21 13:09

@Májovka1234 no tak si udělám prohlášení h celou sadu, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
27.2.21 14:18
@Májovka1234 píše:
K dotazu teď jsem měla otevřený formulář pro cesty mimo okres a hned asi druhý bod je cituji: „zajištění nezbytných potřeb pro jinou osobu, zajištění péče o děti, zajištění péče o zvířata, odkládání odpadu“. Zaškrtla bych pouze toto a více neřešila.

Jde o to, co je péče a co je styk. Kdo bude chtít styku bránit, ten se na tom bude otáčet a má záminku. Přímo v tom cancu ministerstva je psáno o střídavě péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
27.2.21 15:09
@Lama Lama píše:
No tak takových panu si seženu desítky po celé republice. :lol:
Nabízím se jako pani. :lol:

Jo je to komický, jen přesně takhle to ověřovali v Trutnově. Osobní zkušenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.2.21 16:58
@lamicina píše:
Jo je to komický, jen přesně takhle to ověřovali v Trutnově. Osobní zkušenost :lol:

To jo, upřímně, mně je líto těch policistů, oni za to opravdu nemohou, oni dostali jisté (dle mého názoru střelené) nařízení a nějak se s tím popasovat musí…nehledě na to, že nikdy neví, kdy právě „jedu uklidit babičce“ není kontrola na ně :roll: (osobní zkušenost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
27.2.21 17:12
@Májovka1234 píše:
To jo, upřímně, mně je líto těch policistů, oni za to opravdu nemohou, oni dostali jisté (dle mého názoru střelené) nařízení a nějak se s tím popasovat musí…nehledě na to, že nikdy neví, kdy právě „jedu uklidit babičce“ není kontrola na ně :roll: (osobní zkušenost)

Jim dám na babi telefon. :jazyk: si pokecaj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
27.2.21 17:28
@Májovka1234 píše:

To je možný, ale taky na svých stránkách píší, ze pokud děti převezeme napr k prarodicum, tak tam musí být po celou dobu. Tak já už teda nevím. Protože pokud na procházku mužů v rámci obce, tak je asi blbost si převážet na víkendy dítě, ne. Protože tak se to bude přenášet pořad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4545
27.2.21 17:29
@lovean píše:
Jo já mám třeba trvalé bydliště jinde než bydlím a pořád přemýšlím jak to dokážu pokud půjdu ven a někdo mě zastaví

Staci mít prej u sebe třeba dopis s danou adresou. Ze nám na ni chodí pošta. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.2.21 18:04

Ty 3 tydny se to da vydrzet, ze deti neuvidi druheho rodice. ALE vy verite, ze za ty tri tydny tahle silenost skonci? Chudaci deti. Ted ani ty nejmensi skolu a skolku mit nebudou. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.2.21 18:09
@Májovka1234 píše:

To jo, ale kdyz pojede matka s detmi, tak to asi nebude kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí