Lockdown - střídava péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
27.2.21 10:29
@lovean píše:
No to se ale může jen u střídavé péče ja mám děti ve svoji péči a bývalý manžel si je bere jak mu to vyhovuje většinou na víkendy a to co jsem pochopila nemůže chtěl si je vzít příští týden mi tu máme prázdniny on sice bydlí ve stejném okrese ale myslím že tohle se nesmí teda aspoň si to myslím

Jo, to je ono.. Defakto máme společnou, ale nikde nic stanoveno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.2.21 10:30
@lovean píše:
No to se ale může jen u střídavé péče ja mám děti ve svoji péči a bývalý manžel si je bere jak mu to vyhovuje většinou na víkendy a to co jsem pochopila nemůže chtěl si je vzít příští týden mi tu máme prázdniny on sice bydlí ve stejném okrese ale myslím že tohle se nesmí teda aspoň si to myslím
@lovean píše:

Proč by nemohl? je to péče o děti. Pořád je to otec, forma péče by neměla mít vliv.
To jako když to bude zase trvat 2-3 měsíce, tak budou jedni rodiče odstřižení od dětí? To snad nemyslíte vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 10:38

@andelka83 no a jak to dokážu že děti vezu k otci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 10:38

@martina.se já ale nevím jak tohle řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.2.21 10:39
@lovean píše:

A jak dokážu že jedu mamce zařídit nákupy a pomocí s úklidem?
Na některé výjimky není možné mít papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 10:40

Jo já mám třeba trvalé bydliště jinde než bydlím a pořád přemýšlím jak to dokážu pokud půjdu ven a někdo mě zastaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
@lovean píše:

Tak to zkus a když tě zastaví, tak to budete řešit na místě. Furt lepší, než když zase x otců x týdnů neuvidí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@lovean píše:

Asi se budu hádat, no.. Když mě tedy zastaví. Odmítám psát kraviny na papír.. A uvidíme, jak to bude v praxi. Jezdím tuto trasu 2× týdne, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.21 10:42
@andelka83 píše:
Tak to zkus a když tě zastaví, tak to budete řešit na místě. Furt lepší, než když zase x otců x týdnů neuvidí děti.

Jo, já to risknu.. Jen mě spíš zajímalo, jak bude kdo řešit.. Hodláme dodržet nás interval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
27.2.21 10:43

@martina.se no já tak jednou za měsíc když si je otec vezme když mu to vychází v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 10:46
@lovean píše:

Todle bych vůbec neřešila. Kdo to bude v rámci okresu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.2.21 10:46
@lovean píše:
@martina.se no já tak jednou za měsíc když si je otec vezme když mu to vychází v práci

To mám u nejstaršího, jezdí když chce, takže cca 1× za měsíc. Teď je zrovna v Ostravě, naštěstí se vrací zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
27.2.21 10:47
@lovean píše:

Dyt píšeš, že je že stejného okresu. Tak co řešíš? Nic dokazovat nebudeš. Nikdo se tě ptát nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
27.2.21 10:55
@Lama Lama píše:
Dyt píšeš, že je že stejného okresu. Tak co řešíš? Nic dokazovat nebudeš. Nikdo se tě ptát nebude.

Taky nechápu :nevim: omezení kontaktů chápu, ale vždyť je to rodič, ne nikdo cizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
27.2.21 11:16
@lovean píše:
Čestným prohlášením?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek