2 měsíce bez menstruace, testy negativní - čím to je?

1.1.24 17:44

Zažila některá?

Dobrý den, v dubnu minulého roku jsem vysadila antikoncepci, měsíčky tak nějak v pravidelných intervalech ale teď jsou to dva měsíce co menstruace nedorazila, testy negativní, a jediné co tak mě víc pálí žáha a mám větší chuť k jídlu ale jinak žádné příznaky těhu. Je možné že bych i přesto mohla být těhotná (vím že jsme měli s*x v mé plodné dny) nebo je na vině spíš něco jiného? k lékaři jsem samozrejme objednána, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76904
1.1.24 17:47
@ElissMummy píše:
Dobrý den, v dubnu minulého roku jsem vysadila antikoncepci, měsíčky tak nějak v pravidelných intervalech ale teď jsou to dva měsíce co menstruace nedorazila, testy negativní, a jediné co tak mě víc pálí žáha a mám větší chuť k jídlu ale jinak žádné příznaky těhu. Je možné že bych i přesto mohla být těhotná (vím že jsme měli s*x v mé plodné dny) nebo je na vině spíš něco jiného? k lékaři jsem samozrejme objednána, děkuji

testy negativní - takže je to něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 17:52

@stinga ne vždy to je konečná jsou ženy kterým test neukáže nic a přesto jsou v očekávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.24 17:55

@ElissMummy
No nechci strašit, ale já měla testy negativní až do osmého nebo devátého týdne… Nakonec mi těhu potvrdila lékařka utz v osmém týdnu a nemohla pochopit, jak můžu mít negativní test. Ale prý takových exotů jako já je sakra málo :lol: Druhé dítě se na běžný těhotenský test z lékárny statečně zapíralo až do osmého týdne, pak jsem se přestala testovat a šla na gyndu.

• prosím anonym -
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí