Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, v dubnu minulého roku jsem vysadila antikoncepci, měsíčky tak nějak v pravidelných intervalech ale teď jsou to dva měsíce co menstruace nedorazila, testy negativní, a jediné co tak mě víc pálí žáha a mám větší chuť k jídlu ale jinak žádné příznaky těhu. Je možné že bych i přesto mohla být těhotná (vím že jsme měli s*x v mé plodné dny) nebo je na vině spíš něco jiného? k lékaři jsem samozrejme objednána, děkuji
@ElissMummy píše:
Dobrý den, v dubnu minulého roku jsem vysadila antikoncepci, měsíčky tak nějak v pravidelných intervalech ale teď jsou to dva měsíce co menstruace nedorazila, testy negativní, a jediné co tak mě víc pálí žáha a mám větší chuť k jídlu ale jinak žádné příznaky těhu. Je možné že bych i přesto mohla být těhotná (vím že jsme měli s*x v mé plodné dny) nebo je na vině spíš něco jiného? k lékaři jsem samozrejme objednána, děkuji
testy negativní - takže je to něco jiného
@stinga ne vždy to je konečná jsou ženy kterým test neukáže nic a přesto jsou v očekávání
@ElissMummy
No nechci strašit, ale já měla testy negativní až do osmého nebo devátého týdne… Nakonec mi těhu potvrdila lékařka utz v osmém týdnu a nemohla pochopit, jak můžu mít negativní test. Ale prý takových exotů jako já je sakra málo
Druhé dítě se na běžný těhotenský test z lékárny statečně zapíralo až do osmého týdne, pak jsem se přestala testovat a šla na gyndu.