Zblázněná ovulace

30.4.13 14:39

Zblázněná ovulace

Ahoj holky,
chci se zeptat - cykly mám vždy 27/28 dní, ovulaci (dle hlenu jednoznačně a ověřeno i ovu testy) 12/13. den cyklu. Jenže: tento cyklus jsem ovulaci neobjevila - žádný bílkový hlen (mno, je mi 35 let, řekla jsem si, že mám asi anovulační cyklus). 28 den cyklu jsem normálně dostala MS, ale k mému překvapení jsem měla zároveň 1 den cyklu jasné příznaky ovulace (i přes velmi silné MS krvácení byl bílkový hlen nepřehlédnutelný) a tak jsem testla - ovu test jasně pozitivní, testovací čárka o hodně silnější než kontrolní. Jsem z toho jelen. O mimi se teď nesnažíme, mám doma už dvě děti… sex byl ale den před MS, čili den před OVU? Stalo se to někomu někdy? Lze otěhotnět, když mám tak silné krvácení? Stalo se mi to za posledních pět let, co se „pozoruju“ poprvý… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
30.4.13 14:46

Určitě to možný je, hodně holek otěhotnělo právě při MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 14:57

No ale nevím, jak by to bylo možný, když mám tak silnou MS ty první dny… chápu, že někdo otěhotní třeba 3. nebo 4. den cyklu, spermouši tak 3-4 dny počkají na ovulaci, která je cca 7,–8, den cyklu… ale toto? SOS, mám začít nervit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.4.13 15:03

@katulenka78
Slo by to, kdyby opravdu byla ovulace, ms trvala tri dny a nez by vajicko doputovalo, mohlo by se uchytit, sice sliznice by byla asi nizka, ale nekdy se neodlouci plne a pokud se vajicko pekne zavrta, staci mu i nizka sliznice…takze bych udelala deset az 14 od nalezeni plodneho hlenu tehu test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulenka78 neprihlasena
30.4.13 19:22

Díky:) 3 dny trvající ms u mne nehrozí, mám ji tak 6-7 dni, takže bych měla byt v pohode? Jinak Danielitha dík:) ale porad věřím, ze to není mozny… Odporuje to jak mým předchozím „učebnicovym“ tehu tak i tomu co jsem si myslela ze vím o ovu. Omlouvám se za kvalitu textu pisu z mobilu.

• Citovat
  • Upravit
Katulenka78 neprihlasena
30.4.13 19:27

No jsem ale teď fakt nervózní. I když si říkám ze to není mozny…

• Citovat
  • Upravit
609
1.5.13 10:10
@katulenka78 neprihlasena píše:
Díky:) 3 dny trvající ms u mne nehrozí, mám ji tak 6-7 dni, takže bych měla byt v pohode? Jinak Danielitha dík:) ale porad věřím, ze to není mozny… Odporuje to jak mým předchozím „učebnicovym“ tehu tak i tomu co jsem si myslela ze vím o ovu. Omlouvám se za kvalitu textu pisu z mobilu.

Ja si taky myslim, ze je to malo pravdepodobne a zakladala jsem na tom dost dlouhou dobu svou antikoncepcni metodu a vychazelo to :lol: a hlen jsem nesledovala vubec jen propocitavala…nicmene ciste uplne teoreticky si myslim, ze pokud vajicko nedojde do delohy v prvnich dvou dnech ms, kdy dochazi k vetsimu odplavovani a tim i stahum sliznice je otehu mozne, troufam si rici, ze u nekterych zen je to mozne i v tech prvnich dnech, pokud maji slabsi ms, nebo se vajicko proste dobre usadi..ale to uz jsem psala, vsak uvidis, preji to at to dopadne tak jak si prejes..;-) p. s - znam par zen, ktere pri ms otehotnely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
1.5.13 18:37

Vajíčku trvá 4-5dní než doputuje do dělohy, kde se pak může zahnízdit, spermie čekají v kanálcích než vyrazí, takže to možné je…ať ti to dopadne tak jak si přeješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulenka78 neprihlasena
1.5.13 19:05

Holky všem díky! Dam pak vědet… :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat