Žbluňkání plodové vody

33
27.9.11 13:32

žbluňkání plodové vody

Ahoj, tak já budu mít asi jeden dotaz pro pobavení :-) Jsem v 35.týdnu, a už 3 dny několikrát za den i často v noci slyším hlasitě žbluňkání a občas takové vrzání v břiše…Je to trošku jiné než když vám kručí v břiše z jídla nebo hladu, tak si myslím, že je to plodovka… Je to normální??? Neznamená to že mi ta voda brzy praskne??? Jinak občas mám asi poslíčky (taková menstruační bolest) a dost často a už poměrně dlouho mi bříško tvrdne. Jinak žádné potíže nemám. Ještě bych tedy ráda vydržela alespoň 2-3 týdny pohromadě. Máte se žbluňkáním někdo zkušenost??? Já vím je to asi hloupý dotaz, tak třeba někoho alespoň pobavím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.9.11 13:36

Já myslím, že plodovka žbluňkat nemůže, protože je jí vyplněný celý prostor dělohy :think:
Ale kdoví=)

Žaludek mi škrundá a žbluňká často :mrgreen:

Vrzaly mi kosti=/ hlavně stydká spona dostala zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.9.11 13:37

Myslíš jako lupnutí kloubů? To miminku loupou klouby.. :think: :mrgreen: Někdo to popisoval (byla tu i diskuze) jako „cvakání“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.9.11 13:39

Aha tak to je divný, to mě nenapadlo… no tak že by to přeci jen byl trávicí systém… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.9.11 14:10

Ahoj, taky bych to na tu plodovku neviděla, občas takový žbluňkání mívam, ale když se hodně přepiju, tak mam v žaludku rybník :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.5.14 09:06

Ja to mam ted taky prave, uz dva dny slysim jak mi zblunka neco v brise…a nevim co to je, jsem na rizikovem kvuli tvrdnuti bricha tak mam strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí