Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak já budu mít asi jeden dotaz pro pobavení
Jsem v 35.týdnu, a už 3 dny několikrát za den i často v noci slyším hlasitě žbluňkání a občas takové vrzání v břiše…Je to trošku jiné než když vám kručí v břiše z jídla nebo hladu, tak si myslím, že je to plodovka… Je to normální??? Neznamená to že mi ta voda brzy praskne??? Jinak občas mám asi poslíčky (taková menstruační bolest) a dost často a už poměrně dlouho mi bříško tvrdne. Jinak žádné potíže nemám. Ještě bych tedy ráda vydržela alespoň 2-3 týdny pohromadě. Máte se žbluňkáním někdo zkušenost??? Já vím je to asi hloupý dotaz, tak třeba někoho alespoň pobavím ![]()
Já myslím, že plodovka žbluňkat nemůže, protože je jí vyplněný celý prostor dělohy ![]()
Ale kdoví=)
Žaludek mi škrundá a žbluňká často ![]()
Vrzaly mi kosti=/ hlavně stydká spona dostala zabrat.
Myslíš jako lupnutí kloubů? To miminku loupou klouby..
Někdo to popisoval (byla tu i diskuze) jako „cvakání“ ![]()
Aha tak to je divný, to mě nenapadlo… no tak že by to přeci jen byl trávicí systém… ![]()
Ahoj, taky bych to na tu plodovku neviděla, občas takový žbluňkání mívam, ale když se hodně přepiju, tak mam v žaludku rybník
![]()
Ja to mam ted taky prave, uz dva dny slysim jak mi zblunka neco v brise…a nevim co to je, jsem na rizikovem kvuli tvrdnuti bricha tak mam strach…