Píchání v boku - mimoděložní?

Anonymní
27.9.11 11:06

Píchání v boku - mimoděložní?

Prosím o radu jsem podle ovulace 6+1 těhotná, od včerejška mě celkem zřetelně píchá v levém boku, přibližně v oblasi vaječníků. Tak mám celkem strach, jestli se nejedná o mimoděložní těhotenství. U doktora jsem ještě nebyla, chtěla jsem počkat do 8tt, tento týden má dovolenou. Nešpiním.
Máte s tím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
27.9.11 11:19

jsi 6+1 podle ovulace?a podle ms kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 11:21

Podle MS 5+5

• Citovat
  • Upravit
20885
27.9.11 11:26

no to my asi těžko poznáme.podle mě jsou bolesti jako by na vaječníkách v pořádku,teda já to tak aspoň měla.jinak příznaky mimoděložního neznám.ale to je právě to že hodně holek plánují návštěvu doktora co nejpozději ale pak se bojí že je to třeba mimoděložní.nezbývá ti než si zajít k doktorovi hned jak tam bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
27.9.11 11:49

Ja prodělala dvě mimoděložni. Mě to bolelo pořad na prave straně nešpinila jsem až když bolest púovolila tak jsem začala krvacet. Při druhem mě bolelo břicho vubec ne podbříšek ani vaječniky nic a to mě to prasklo a ja krvacela do břicha takže za pět minut dvanact. Proto jestli maš podezřeni tak na nic nečekej a zajdi někam. Je pořad lepší to vyloučit než pak přijit pozdě. Nechci tě strašit ,ale opravdu to mimoděložni těhu není sranda. Přeji Ti aby to tak nebylo a bolest byla jen proto ,že se roztahuje děloha přeji mnoho štěstí a uspěsne těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.9.11 12:04

Mě tedy ze začátku píchalo všude možně, někdy míň někdy víc a na první kontrole jsem byla v 7+1. Ale jestli máš nějaké pochybnosti, tak návštěvou doktora určitě nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.9.11 12:19
Anonymní píše:
Podle MS 5+5

Nemáš to nějak špatně spočítaný? Ovulace je až po MS, takže já dle ms jsem 10+3, ale dle ovu asi 8tt, ale dle UTZ jsem 10+5. Pro jistotu si zajdi k dr. mohl by ti udělat krevní testy na hcg jestli stoupá, popř. se mrknout ultrazvukem, ale tam neni jistý jestli něco uvidí. Mě teda bolelo akorát břicho jako při ms. A nebo si skočit na odběry jako samoplátce, abys viděla jak HCG stoupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí