Zbraslavačky těhulky, maminky

71
3.3.15 20:08

Zbraslavačky- tehulky, maminky

Ahoj holky, je medzi vama tehulka nebo maminka ze Zbraslavi? Ja jsem na zacatku 7 mesice. Jsem porad doma, tak bych rada nasla nekoho na pokec nebo i prochazku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
3.3.15 20:19

Ahoj já bydlím na Zbraslavi, jsem v pátém měsíci a mám 2.5 lettýho kluka,.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.15 20:23

Je to je supr. To muzes uz rozdavat rady a sve zkusenosti :) Ja cekam prvni miminko, takze otazek by bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.3.15 20:26

,–) My chodíme na Rakosníčka, je tam spousta super holek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.15 20:27

Ja na Zbraslavi nikoho neznam, aspon zatim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.15 20:28

Ja u rakosnicka bydlim ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.3.15 20:30

@ivulik84 Tak tady se nemusíš bát, tady je to jedna velká parta,.-) Určitě se mužeš někdy přidat k nám,.-) Hodně holek bude rodit okolo prázdnin takže budeme mít stejně starý mimina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 20:48

Ja se budu jak to tak vypada na Zbraslav stehovat. Pritel tam dostane byt. Jsem v destaten tydnu ted teprv. Zatim anonym dekuji za zachovani. R.

• Citovat
  • Upravit
71
3.3.15 21:09
@Prcek88 píše:
@ivulik84 Tak tady se nemusíš bát, tady je to jedna velká parta,.-) Určitě se mužeš někdy přidat k nám,.-) Hodně holek bude rodit okolo prázdnin takže budeme mít stejně starý mimina..

Supr. Az priste pojedu na prochazku tak se tam mrknu. Ja myslela ze jsou tam jenom maminky s detma ☺. Bez ditete jsem tam nemela odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.15 21:10
@Anonymní píše:
Ja se budu jak to tak vypada na Zbraslav stehovat. Pritel tam dostane byt. Jsem v destaten tydnu ted teprv. Zatim anonym dekuji za zachovani. R.

A kdy se budes stehovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 21:13
@ivulik84 píše:
A kdy se budes stehovat?

Byt se musi dodelat a doladit smlouva. Pro nas by to bylo idealni tak v cervnu ale mozna budem muset driv - zatim to neni jasny. Ja jsem zvykla bydlet bliz centru tak jsem zvedava jaky to tam bude R.

• Citovat
  • Upravit
12505
3.3.15 21:14

@ivulik84 Tak se klidně mužeme domluvit a sejít se..a až se malé narodí tak chodit na procházky..Já rodím až v srpnu, ale stejně to vidím, že budu s mimčem na hřišti kvuli malému, toho moc procházky nebaví..rok už nejezdí v kočárku..ale, zase je dobrý posedět a povídat si..nebo taky chodíme ke královně a na kamínku,–) bude nás víc s mimčem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.3.15 21:15
@Anonymní píše:
Byt se musi dodelat a doladit smlouva. Pro nas by to bylo idealni tak v cervnu ale mozna budem muset driv - zatim to neni jasny. Ja jsem zvykla bydlet bliz centru tak jsem zvedava jaky to tam bude R.

Tady je to pohoda, klídek..Mám to tu ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
3.3.15 21:15

@ivulik84 a co čekáte??kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.15 21:17

Klidne:-). Ja mam vychazky od 14 do 17 hodiny. Tak pokud pojedes v tom case na hriste tak pisni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová