Zbytečná práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já bych spíš řekl, že je zbytečná práce slídit po tom, co dělají cizí lidi v cizích firmách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele náš GM má dvě asistentky, každý další vyšší manažer má taky vlastní jednu. Holkám to tedy nezávidím - alespoň u nás se nadřou dost. Chodí k nám často zahraniční navštěvy, takže kromě obligátního kafe pro šefíka dělají komplet servis pro návštěvy - organizace celého rozvrhu, řeší přesuny z/na letiště, hotely, catering, zabezpečení meetingů (místo, potřeby, občerstvení). K tomu to vše správně nechat vyfakturovat aby nebyl problem s finančním auditem. Když má šéf pracovní cestu tak dělat servis 24/7 a to i když je on v zahraničí a holky tady - takže musí vědět i jazyky aby se domluvili když potřebuje řešit věci jako ubytko, dopravu, jidlo tam… Když se cokoli z toho nezdaří, tak jsou prvé na ráně. NAvíc alespoň u nás platí, že pokud je propuštěn šef, tak automaticky dostane padáka i jeho asistentka - i když s důvodem jeho propuštění nemá nic společného
Tedy jestli má manželova asistentka práci v podobném rozsahu, tak si nemyslím, že je to zbytečná pozice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den, manzel ma 2 mesice asistentku, dela reditele v bance, prijde mi ze asistentka je trochu zbytecna prace, pry dela kavu a administrativni prace za manzela, co si o tom myslite vy?
no já si myslím, že manžel akorát tak přijde sedřenej ze šichty od pásu a asistentku neviděl ani z rychlíku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit