Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 2 měsíce po porodu,
Po porodu mi nešla ven placenta takže, mě vzali na vyskrab, ještě ten den asi po 6 hodina mě vzali na UTZ že tam něco asi zůstalo nakonec se schodli že ne ne to je myom, oka 5dni po porodu kontrola v nemocnici na UTZ opět že děloha je čistá že to je myom…
Po šestinedělí mě přešlo krvácení ale za 5dni se mi to opět vrátilo bralo jsem to jako menstruaci, ale po 14 dnech to neskončilo šla jsem k Dr, stím a nakonec zítra ráno do nemocnice půjdete na revizi jsou tam zbytky placenty,, v nemocnici kontrola stím že mě pošlou jinam že to vypadá že placenta přerostla nějak tak mi to řekla k děloze dneska mě. Čeká Magneticka rezonance a uvidí se co dál ale vypadá to že mi vezmou dělohu měl to někdo podobné dopadlo to dobře 🙏
@Princezny2018 píše: Více
Měla jsem po porodu, k tomu silné krvácení. nakonec jsem byla asi 10× na čištění a dobrý. Měla jsem vrostlou placentu. Nejdřív říkali, že mi dělohu vezmou a nakonec ne.
Příspěvek upraven 25.06.25 v 18:26
@jkra a musela jste také na magnetickou rezonanci aby věděli jak správně podstoupit? A můžu vědět proč stě měla tolikrát revizi? To neudělali na jednou,
@Princezny2018 píše: Více
Na rezonanci ne, už je to 17 let. Ono to nešlo najednou.bylo to komplikovaný…
Po prvním císaři pro nepostupující 19h porod jsem byla po šestinedělí na revizi dělohy…následně jsem sama vůbec nemenstruovala, po dvouletém kojení po odstavu a po silných hormonech, dvou hysteroskopiich mi nějaký cyklus naskočil, otěhotněla jsem přirozeně, ale s velmi nízkou sliznici…placenta mi prorostlá skrz dělohu do dalších organů a museli mi u porodu vzít dělohu, vejcovody, vaječník a spravit močový měchýř…nyní už mám jen velkou kýlu, rozestup břišních svalů okolo velké jizvy…tak až dokojim, kojim už skoro dva roky, tak mě čeká další operace…
@Anonymní píše: Více
To mě mrzí
Tak já dneska po rezonanci rozhodnuto ve středu mi odebírají dělohu a vejcovody, vaječníky nechávají
je mi 32 let takže, mi to udělat nechtěli ale, prý jiná možnost není ![]()