zbytky látek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zbytky látek
Ahoj maminky! (a nejen vy)
Jelikož se za nedlouho stanu majitelkou šicího stroje, hledám někoho, kdo by mi za drobný peníz poslal nějaké zbytky látek - chci zkusit ušít malému do pokoje nějaké doplňky typu kapsář mašinka apod… Časem i nějaké oblečky.
Nebo nemáte nějaký tip, kde by se zbytky látek daly sehnat?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na začáteční šití máš nejlevnější látky v sekáčích. Možná ti to přijde divné, ale já jsem tam koupila zcela nová nebesa na postýlku a našila z něj polštářky, někdy tam mají velice zachovalé závěsy. Myslím, že na naučení je to supr a až se vytrénuješ jdi do dražších látek. S.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten sekáč je úplně ideální, taky jsem ti to chtěla napsat.
No a jinak…u nás je ve skříni hezká halda prádla na spravování. Punčocháče, kalhoty roztržené jak syn lezl přes plot, rozpáraný polštářek, odpáraný lem deky.....na dobírku zašlu k tréningovým opravám
![]()
Radka
- Citovat
- Upravit
Noemmi,
zkus se mrknout i po bazerech - u nás v jednom mají zbytky látek (tř. 1 m, 3 m atd.) a taky u nás máme slezanskou podnikovou prodejnu, kde se dá občas sehnat i kazová látka - sem tam nitka a nebo špatný tisk. A taky se můžeš poptat v klasických obchodech s metrovým textilem, jestli tam třeba nemají neprodané zbytky z rolí, to bývá dost často značně slevněné.
A jinak třeba kalhoty na písek se dají spíchnout z vyřazené pánské košile čï přešít ošoupané džíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit