ZČU učitelství pro MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium
Ahoj, já studuju na ZČU učitelství pro MŠ. Chceš taky na ZČU nebo jinam? Jsou v tom totiž celkem rozdíly. Kdyžtak napiš co by tě zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz
Ahojky…:-)
Chtěla bych se zeptat na Váší zkušenost…
Jakou by jste mi poradila školu dalkově učitelství pro MŠ?
Bydlim v Ralsko -Kuřivodech (mala vesnička)počitam stim, žebych musela dojiždět do Prahy. A jaka je složitost přijimaci zkoužky? Všude jsou přijimaci zkoušky? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký je rozdil mezi ZČU učitelství pro MŠ a UJEP? jaký jsou rozdily?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temaho píše:
Studuju, ale na UJEPu. Tak nevím jestli to bude stejné a budu ti k něčemu platnáZkus to
Jakou školu studuješ na UJEPU?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já bych ti za sebe doporučila Plzeň. Přijímačky oproti ostatním školám opravdu jednoduché a celkově studium je skvělé. To by jsi ty ale asi nezvládla dojíždět ![]()
Co jsem tak slyšela, tak v Praze jsou přijímačky hodně náročné…TV(plavání, gymnastika..), zpěv, nástroj, VV - nějaký malování.
Ale určitě ti víc poradí někdo se zkušeností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poanda píše:
Jakou školu studuješ na UJEPU?
Už má vystudováno, dělala jsem učitelství MŠ dálkové, bakalářský.
Příjmačky jsou jen scio testy, nic složitýho a na dálkaře jsou tam hodný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, koukám na různé diskuze a narazila jsem na tvůj příspěvek. Chci se přihlásit do Plzně na učitelstvi MŠ kombinované a zajímalo by mě jaké máš zkušenosti a jestli se studuje i cizí jazyk. Děkuju za odpověď, Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1404 Ahoj. Zkušenosti jen dobré, lidé na katedře jsou prima a vůbec tak panuje takové rodinné prostředí
Cizí jazyk je, musíš si ho zapsat minimálně jednou a je z něj zkouška. Doporučuji Aj.
Kombinačky jezdí do školy podle studijního plánu, který dostanou na začátku semestru. Nejsou to jen víkendy, spíš pátky, ale všechny to nějak zvládají skloubit se školou.
Přijímačky jsou v pohodě, můžeš se zapsat do přípravného kurzu (snad to ještě platí) který ti dost pomůže. Test u přijímaček je téměř stejný
Pokud to napíše, postoupíš do druhého kola. To je jakýsi dýchánek, kde je vás cca 20. Děláte různé činnosti, představíte se, práce ve dvojicích atd. JE to spíš zábava
Nově je myslím zařazen zpěv a předložení seznamu prostudované literatury
Není to nic strašnýho, všichni lidi co tě budou pozorovat jsou ve skutečnosti skvělý
Držím palce a kdyby jsi něco potřebovala, napiš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZČU MŠ
Ahoj mám prosbičku. Chci si podat přihlášku dálkově na ZČU pro MŠ. Píšeš že se jezdí pátky. Je to celý den nebo odpoledne, Na studijním jsem se odpovědí nedopátrala. Napsala paní že se chodí 1× za 14 dní ale jinak nic.
Děkuji za odpověď Růženka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzenkahorackova Ono je to hlavně o domluvě s učiteli. Nejsou to jen pátky, může se stát, že budete muset jít na přednášku i v jiné dny. Jinak to bývá většinou na celý den - snaží se dát vždy co nejvíc předmětů, aby jste nemusely jezdit na víckrát. Myslím, že někdy se chodí i soboty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Morwen není to podmínka. Ja teda nestuduju v Plzni, ale v Ústí. Do Plzně jsem si podávala přihlášku, nakonec jsem nesla ani k přijímačkám, ale neslyšela jsem, že by na nějaké škole byla taková podmínka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych zkusit obor učitelství pro MŠ. Nemáš s tím náhodou nějaké zkušenosti? Přemýšlela jsem i o prvním stupni na víc si netroufám. Tento rok bych se chtěla pořádně připravovat na přijímačky a další do toho hupsnu..Je mi 26 let a studovala jsem v kuse VOŠ a VŠMIEP ( tu ale neúspěšně) nevíš náhodou jestli bych měla za studium platit. VŠMIEP mě krásně vyšťavilo. Děkuju