ZČU učitelství pro MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
31.10.14 19:08

@Morwen no zdravotnických ano :-). A ano, někde se dávají i plusové body za praxi. Ale většinou to není mnoho, ale samozřejmě se hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.11.14 10:35

E

Příspěvek upraven 01.11.16 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.11.14 10:48

@Morwen tak my máme vyučování většinou sobota (tenhle týden zrovna ne :mrgreen: ) plus někdy pátek odpoledne.
Na nějakých školách je to třeba jen pátek cely den, např. v Brně. Ja jsem do hudebka taky nikdy nechodila a začala jsem se učit na klavír až kdyz jsem byla přijata. Hudebka jsme zatím neměli, takže nevím, ale je to prý náročné dost, taky z toho mám vítr. Jinak máme dost seminárek a samozřejmě spoustu samostudia, protože se ve škole stáhne jen zlomek požadavků na zkoušku. Ale myslím, ze nejdůležitější je, kdyz to člověka Baví a práci se chce věnovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.16 17:50

Přijímačky na ZČU

Dobrý večer, jdu si k vám pro radu. Přihlásila jsem se na obor Předškolní pedagogika. Studujete nebo studovala jste některá? Přijímačky jdou ze dvou částí, ta písemná je mi celkem jasná, ale co ta ústní část? Na co se mám připravit? :) Jak to u vás probíhalo? Popř. kdyby jste některá z vás poradila, jakou literaturu nastudovat, byla bych vděčná :) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.8.17 00:56

Kdy probíhá studium

Ahoj holky, zajímá mě, jestli nevíte, které dny probíhá dálkové studium? Je šance, že o víkendech? Bohužel na UK studium učitelství MŠ O víkendu není. Nevíte jak je to v Budějovicích nebo Plzni? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.18 23:39

Přijímačky na zču obor Mš

Holky, studujete některá teď na škole? Jaké jsou přijímačky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie