Zdarma návrh kuchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.8.20 20:54
@modrooočka píše:
@unuděná dekuji jsi hodna, ale opet, návrh je zdarma, pokud nasledne odeberu kuchyn… :nevim:… je to tak vsude proste

Tak to bude nejaka uplna novinka :nevim: tak pak zalezi, zda ti jde o cenu nebo kvalitu. Pokud o cenu, muzes se orientacne odpichnout od tech 3D modelu, co zvladne natukat temer kazdy laik. Pokud hlavne o kvalitu, vyber kuchynske studio dle recenzi. Mimochodem, kdyz jdes na navrh, tak rozhodne nepodepisujes zadnou zavaznou smlouvu, ba ani nezavaznou. U slusnych kuch. studii se podepisuje zavazna rezervace az po nakresleni a naceneni navrhu a vsech jeho finalnich upravach. Takze pokud se ti navrh nelibi, nebo treba jednani firmy, materialy, cena, cokoli, zkratka tohle nepodepises, ne? :nevim: Nebo co by mel byt ten finalni faktor, podle ktereho si vyberes firmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.8.20 20:56

Hele, a kde jsi prisla na to, ze ty mnou poslane odkazy si uctuji neco za navrh? Projela jsem i obchodni podminky a vsude pisi, ze zdarma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16147
17.8.20 21:07
@unuděná píše:
Hele, a kde jsi prisla na to, ze ty mnou poslane odkazy si uctuji neco za navrh? Projela jsem i obchodni podminky a vsude pisi, ze zdarma :nevim:

Tak třeba to Siko to zaobaluje za to, že projektový konzultant je zdarma, ovšem grafický návrh kuchyně už má podmínky: U kuchyní vám vytvoří 3D grafický návrh dle vašeho zadání naši odborní prodejci. Grafický návrh a cenová kalkulace jsou ZDARMA při následném odběru kuchyně v hodnotě nad 20 000 Kč (pouze skříňky). Více informací na prodejnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.8.20 08:50

@unuděná psala jsem jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie