Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, nemá nekdo přehled o tom, kdo dělá návrhy kuchyní zdarma, popř. kdo to má jako koníček? Díky za jakekoliv doporučení.
Co Ikea plánovač zdarma? nebo místní malé kuch. studio - většinou chtějí třeba jen litr, dva vratné, pokud si u nich kuchyni objednáte… zkuste i SIKO
Ikeu jsem zkoušela ten planovač, ale to není nic pro me
. Jinak díky, mrknu.
@modrooočka píše:
Ikeu jsem zkoušela ten planovač, ale to není nic pro me![]()
. Jinak díky, mrknu.
V Ikey sedí chlapíci, kteří ti to nakreslí raz dva. Sedí přímo v oddělení kuchyní, je to teda na objednávku. Zadarmo, s poradou…
Jakekoli slusne kuchynske studio ti vzdy udela navrh zdarma. My mame kuchyn od Katalpy (odvetvi kuchyn Smart), navrh nam delalo i Siko a Ikea. Je to jako s vestavenyma skrinema. Prece se nezavazes ke koupi neceho, co nevis, jak bude vypadat? ![]()
@elibro
@unuděná holky dekuji, ale vsude jsem narazila na to, že navrh udelaji za peníze a pak ho případne odečtou z ceny. Já chtela víc navrhu, tak se mi uplne nechce kazdy platit.
@modrooočka píše:
@elibro
@unuděná holky dekuji, ale vsude jsem narazila na to, že navrh udelaji za peníze a pak ho případne odečtou z ceny. Já chtela víc navrhu, tak se mi uplne nechce kazdy platit.
Kuchyň jsme dělali před 2mi lety a nikde to platit nechtěli. Tak zkuste tu Katalpu, Smart a Siko, tam jsem si jistá, že návrhy dělají zdarma.
@unuděná píše:
Kuchyň jsme dělali před 2mi lety a nikde to platit nechtěli. Tak zkuste tu Katalpu, Smart a Siko, tam jsem si jistá, že návrhy dělají zdarma.
My loni. Zdarma to bylo v Ikey i u Duška (tuším, že tak se to jmenovalo…)
Ahoj, myslím, že taky nějaká holka na modré střeše pomáhá s návrhy. Zkus tam dát dotaz, třeba se ozve.
Já to zkoušela cca před 2 lety v mobelixu sama navrhnout, nedodělala jsem jej, a tak mi od nich volali, jestli nechci zdarma ten návrh dokončit
@unuděná @elibro @spinkánek dekuji, ja teda vsude na strankach vidim, ze cenu navrhu pote odectou z nakupu. Treba konkretne ikea chce 990,–… ale zkusim tedy jeste pohledat. Díky za info
@modrooočka Hned ty Smart kuchyně:
https://www.kuchyne-smart.cz/…k-realizaci/
Nebo zmíněné Siko:
https://www.siko.cz/…y-konzultant
Upřímně nevím, proč se spousta lidí upíná k té Ikee, možná tu službu zpoplatnili právě proto, že spousta lidí si to nechá navrhnout a pak si to zadají jinde, kde to jde i levněji a rozhodně kvalitněji ![]()
@unuděná dekuji jsi hodna, ale opet, návrh je zdarma, pokud nasledne odeberu kuchyn…
… je to tak vsude proste
@modrooočka píše:
@unuděná dekuji jsi hodna, ale opet, návrh je zdarma, pokud nasledne odeberu kuchyn…… je to tak vsude proste
A co jako čekáš, že budou všichni v kuchyňských studiích X hodin zdarma pracovat na návrhu tvé kuchyně i když z toho nic nebude? Takové sockovité chování se jen tak nevidí. ![]()
Proč tak zhurta, před pár lety to jistě zdarma bylo, jenom se zakladatelce nechce nyní hledat googlem přes ten bordel, jestli ta možnost ještě stále je