Zdarma návrh kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
13.8.20 17:08

zdarma návrh kuchyně

Dobrý den, nemá nekdo přehled o tom, kdo dělá návrhy kuchyní zdarma, popř. kdo to má jako koníček? Díky za jakekoliv doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24739
13.8.20 17:28

Co Ikea plánovač zdarma? nebo místní malé kuch. studio - většinou chtějí třeba jen litr, dva vratné, pokud si u nich kuchyni objednáte… zkuste i SIKO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.8.20 17:33

Ikeu jsem zkoušela ten planovač, ale to není nic pro me :zed: :zed:. Jinak díky, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
13.8.20 18:32
@modrooočka píše:
Ikeu jsem zkoušela ten planovač, ale to není nic pro me :zed: :zed:. Jinak díky, mrknu.

V Ikey sedí chlapíci, kteří ti to nakreslí raz dva. Sedí přímo v oddělení kuchyní, je to teda na objednávku. Zadarmo, s poradou…

• Citovat
  • Upravit
53190
13.8.20 19:14

Jakekoli slusne kuchynske studio ti vzdy udela navrh zdarma. My mame kuchyn od Katalpy (odvetvi kuchyn Smart), navrh nam delalo i Siko a Ikea. Je to jako s vestavenyma skrinema. Prece se nezavazes ke koupi neceho, co nevis, jak bude vypadat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.8.20 08:29

@elibro
@unuděná holky dekuji, ale vsude jsem narazila na to, že navrh udelaji za peníze a pak ho případne odečtou z ceny. Já chtela víc navrhu, tak se mi uplne nechce kazdy platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.20 11:00
@modrooočka píše:
@elibro
@unuděná holky dekuji, ale vsude jsem narazila na to, že navrh udelaji za peníze a pak ho případne odečtou z ceny. Já chtela víc navrhu, tak se mi uplne nechce kazdy platit.

Kuchyň jsme dělali před 2mi lety a nikde to platit nechtěli. Tak zkuste tu Katalpu, Smart a Siko, tam jsem si jistá, že návrhy dělají zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
14.8.20 12:29
@unuděná píše:
Kuchyň jsme dělali před 2mi lety a nikde to platit nechtěli. Tak zkuste tu Katalpu, Smart a Siko, tam jsem si jistá, že návrhy dělají zdarma.

My loni. Zdarma to bylo v Ikey i u Duška (tuším, že tak se to jmenovalo…)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.20 13:15

Ahoj, myslím, že taky nějaká holka na modré střeše pomáhá s návrhy. Zkus tam dát dotaz, třeba se ozve.

• Citovat
  • Upravit
915
14.8.20 13:42

Já to zkoušela cca před 2 lety v mobelixu sama navrhnout, nedodělala jsem jej, a tak mi od nich volali, jestli nechci zdarma ten návrh dokončit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.8.20 15:31

@unuděná @elibro @spinkánek dekuji, ja teda vsude na strankach vidim, ze cenu navrhu pote odectou z nakupu. Treba konkretne ikea chce 990,–… ale zkusim tedy jeste pohledat. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.20 15:42

@modrooočka Hned ty Smart kuchyně:
https://www.kuchyne-smart.cz/…k-realizaci/
Nebo zmíněné Siko:
 https://www.siko.cz/…y-konzultant

Upřímně nevím, proč se spousta lidí upíná k té Ikee, možná tu službu zpoplatnili právě proto, že spousta lidí si to nechá navrhnout a pak si to zadají jinde, kde to jde i levněji a rozhodně kvalitněji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.8.20 14:57

@unuděná dekuji jsi hodna, ale opet, návrh je zdarma, pokud nasledne odeberu kuchyn… :nevim:… je to tak vsude proste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.8.20 15:46
@modrooočka píše:
@unuděná dekuji jsi hodna, ale opet, návrh je zdarma, pokud nasledne odeberu kuchyn… :nevim:… je to tak vsude proste

A co jako čekáš, že budou všichni v kuchyňských studiích X hodin zdarma pracovat na návrhu tvé kuchyně i když z toho nic nebude? Takové sockovité chování se jen tak nevidí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
17.8.20 16:26

Proč tak zhurta, před pár lety to jistě zdarma bylo, jenom se zakladatelce nechce nyní hledat googlem přes ten bordel, jestli ta možnost ještě stále je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný