Zdeňka Nováčková médium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
25.1.16 14:54

@Garilka Tak to se máš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
16.2.16 23:43

Uvažuji o tom se s ní sejít a pokusit se komunikovat se zemřelým. Zkusili jste tuto službu u ni někdo a s jakým výsledkem? Řekla něco, podle čeho jste poznali, že to co říká není výplod její fantazie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.2.16 10:32

Fuj tajbl :D Jste mi vyděsily ještě že to čtu dopoledne večer bych se totiž bála a neusnula :D Jako je divný že chtěla aby paní sundala křištál který má chránit před zlýma energiema brrrrrr mám husinu z toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.16 12:10

Já se zlých energií nebojím, resp. touha mluvit se zemřelým je silnější, křišťál bych si mohla třeba schovat do kapsy pro jistotu, že… Nejbližší mi náhle zemřel bez možnosti se jakkoliv rozloučit a za každou zprávu od něj bych byla ráda. Pokud to tedy není výplod fantazie ať už vědomý nebo nevědomý média. Tak proto chci vědět, jak to probíhalo, dovedu si představit, že bych poznala, že mluví se zemřelým např. kdyby použil naše jinému neznámé oslovení a pod. Tak jestli někomu komunikace se zemřelým vyšla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.2.16 14:44

Tak ta hodná paní „medium“ ani žádné medium není je to ženská které jde jen o peníze a živí se na cizim neštěstí :? četla jsem na jedný stránce recenze na ní a tady napíšu ve zkratce zkušenost jedné paní… Paní tam píše že přišla o dcerku chtěla se s ní spojit a ačkoliv chtěla nic necítila a potom ta Nováčková od ní chtěla ještě jednou tolik kč že prý přetáhly 15 minut tak paní se třesoucí rukou která přišla o to nejcenější z kabelky vytahla další peníze a prý paní Nováčková nad ní stála a čekala až jí ty peníze dá :? humus humus a ještě jednou humus!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.16 14:49

Jen se přiživí na vašem strachu, není žádné medium, těch je opravdu jen pár na světě, nejdřív si o tom něco načtěte než se někam vydáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
17.2.16 15:00

Ještě sem na těch stránkách četla příspěvek jedné paní která tam šla z důvodu že si nerozumí s dcerou a myslim že s tchýní tak jí ta Nováčková našla příčinu v minulém životě že byly egyptanky v harému a že se pohádaly kvůli chlapovy a že se ty vztahy nikdy neurovnají protože babička umřela :D no za takovéhle kecy bych jí opravdu nedala ani kačku :)ta vás opravdu jen dostane do větších stresů než jste…Nevim že to tu babu baví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.16 15:02

Já dokážu pochopit důvody lidí, já tam třeba šla z důvodu, že mi ve snu něco můj mrtvý dědeček řekl, ale to co mi řekla, mě šokovalo a zničilo život na nějaký čas, ale už nikdy bych nešla k nikomu neosvědčenému, zvlášť po příspěvcích a zkušenostech lidí tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.16 15:35

Je ještě někdo jiný v ČR, kdo medium dělá a líp? Netrvám na tom, že musím zrovna za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.16 15:39

@Garilka a řekla něco, z čeho by šlo poznat, že mluví se záhrobím nebo jen se svou bujnou fantazií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
17.2.16 16:40

Paní Nováčková se „záhrobím“ zřejmě mluví, tuším jsem tady s paní Garilkou po té mluvila a na paní Novákovou jsem se dívala.. sama s dušemi pracuji a paní Nováková u sebe měla značnou spoustu duší i jiných entit, které do ní hučí horem dolem, ale nejde o vzkazy pozůstalých apod. Duše komunikují telepaticky - předávají si myšlenky a emoce, takže tyto dušičky si z Vás natahají všechno, z čeho máte obavy, nervy, čeho se bojíte, co Vám vadí a do „média“ to nahučí a ta to skálopevně prohlašuje za vzkazy Vám.. a ty duše a entity kolem ní se náramně baví, zatímco Vy se hodně dlouho nevyspíte…

Pokud jste přišla o někoho blízkého, napište mu dopis na rozloučenou… tím, že na něj myslíte, on za Vámi přijde a tím, že ta slova napíšete, jsou velice silná a konkrétní a ta duše je všechny „slyší“, vnímá, ví, co říkáte/píšete.. a pokud se nebudete moci odpoutat, zkuste kineziologii nebo rodinné konstelace.. Přeju hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.2.16 17:44

ELATKO děkuji vy jste mě tenkrát zachránila před zhroucením. Vše jste mi krásně vysvětlila a moc mi pomohla. Proto se tady snažím maminky varovat at k paní nechodí. Děkuji za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.2.16 18:08

Děkuji, k této paní tedy nepůjdu. No jiné medium bych ráda potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
18.2.16 08:48

Já myslim že spojit vás s mrtvými dokáže i nějaká dobrá věštkyně, kartářka…a nebo co zkusit nějakou čarodějku? Myslím že rozhodně lepší než jít za nějakou bezcitnou podvodnicí. Zajímalo by mi co by se stalo kdybych k ní šla k tý Nováčkový a měla jsem křištál a ona by o tom nevěděla :D jak by ty zlé entity komunikovali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.2.16 13:44

@Jitulinka.1 Já byla v minulosti u 3 kartářek a každá mluvila jinak, tak jak zjistit, která nekecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat