Zdeňka Nováčková médium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.22 14:12

Zdenka Nováčková, Medium 21

Dlouho jsem zvažovala, zda napsat tento příběh:
K tomu přikládám tento vlastní příběh:
dne 2.12.2021 ji volám, abych se ujistila, zda na 3.12 platí náš termín- osobní setkání, léčba světlem, které u ni budu absolvovat poprvé. Bohužel každá máme poznačený jiný termín, léčitel 9.12. Fajn, nevím, kde je pravda – když není k tomu korespondence, objednávka, kdo z nás se zmýlil, termín byl tvořen telefonicky. V tento termín léčitele však plánuji odjezd, a mám se tedy rozhodnout – jak mi sdělí po telefonu dne 2.11.2021, když termín zruším až 10.12 – bude po mě chtít ho zaplatit jako by termín proběhl. Rozhodnu se tedy hned a termín na 9.12. zruším a žádám o nový termín, který společně najdeme. Jenže mi za chvíli dojde SMS od léčitele, abych zaplatila částku 5000Kč, tedy 2500kč za nový termín a 2500kč za termín - zrušený pro paní Nováčkovou, z mé strany však byl jiný termín. Píši ji tedy email, zda se nespletla, že se domluvily jinak, že nikde není jasný důkaz, že ten její termín je správný, fotím ji svůj kalendář, píši že na tu částku 2500Kč bohužel musím chodit dny do práce, že 100% storno ceny mají hodně ostří obchodníci a ona není přece obchodník. Bohužel jsem pochopila, že je i ostrý obchodník. Přišla odpověď typu: ruším Ti i smluvený termín, je to můj koníček, ne hlavní příjem. Nějak tak, nechceš zaplatit, tak nechoď.
V průběhu předcházejících 5 měsíců jsem ji za její pomoc, jako koníček - zaplatila 8100Kč.
Paní znám asi 4 roky, ale její kvalita mi přijde spíš klesající, bohužel mě mrzí, že mi nepřišlo do cesty její předpovězené dítě ( je mi 46 roků), ale zase jsem ráda, že rodinný příslušník je mezi námi a ne na druhém břehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 14:15

Nováčková, Medium 21

Dlouho jsem zvažovala, zda napsat tento příběh:
Bohužel mi přijde, že touha po penězích je u ní mocnější.
K tomu přikládám tento vlastní příběh:
Dne 2.12.2021 ji volám, abych se ujistila, zda na 3.12 platí náš termín- osobní setkání, léčba světlem, které u ni budu absolvovat poprvé. Bohužel každá máme poznačený jiný termín, léčitel 9.12. Fajn, nevím, kde je pravda – když není k tomu korespondence, objednávka, kdo z nás se zmýlil, termín byl tvořen telefonicky. V tento termín léčitele však plánuji odjezd, a mám se tedy rozhodnout – jak mi sdělí po telefonu dne 2.11.2021, když termín zruším až 10.12 – bude po mě chtít ho zaplatit jako by termín proběhl. Rozhodnu se tedy hned a termín na 9.12. zruším a žádám o nový termín, který společně najdeme. Jenže mi za chvíli dojde SMS od léčitele, abych zaplatila částku 5000Kč, tedy 2500kč za nový termín a 2500kč za termín - zrušený pro paní Nováčkovou, z mé strany však byl jiný termín. Píši ji tedy email, zda se nespletla, že se domluvily jinak, že nikde není jasný důkaz, že ten její termín je správný, fotím ji svůj kalendář, píši že na tu částku 2500Kč bohužel musím chodit dny do práce, že 100% storno ceny mají hodně ostří obchodníci a ona není přece obchodník. Bohužel jsem pochopila, že je i ostrý obchodník. Přišla odpověď typu: ruším Ti i smluvený termín, je to můj koníček, ne hlavní příjem. Nějak tak, nechceš zaplatit, tak nechoď.
V průběhu předcházejících 5 měsíců jsem ji za její pomoc, jako koníček - zaplatila 8100Kč.(dalších 5tis. Kč už ne, 2500Kč ale ano)
Paní znám asi 4 roky, ale její kvalita mi přijde spíš klesající, bohužel mě mrzí, že mi nepřišlo do cesty její předpovězené dítě ( je mi 46 roků), ale zase jsem ráda, že rodinný příslušník je mezi námi a ne na druhém břehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat