Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A kde ho mas? Ja to mam v koupelne a ja to teda chtela, vypada to super.
Policky pod mam otevrene, a aby nebyly videt veci, ktere tam chci mit uskladnene, koupila jsem si proutene kosiky, ktere se presne vejdou na vysku tech polic a mam to vyresene takto.
@warita píše:
A kde ho mas? Ja to mam v koupelne a ja to teda chtela, vypada to super.Policky pod mam otevrene, a aby nebyly videt veci, ktere tam chci mit uskladnene, koupila jsem si proutene kosiky, ktere se presne vejdou na vysku tech polic a mam to vyresene takto.
jako já jsem byla pro, ale chtěla jsem to dodělané, a ne rozdělané a nedodělané jen s lepidlem potaženým vevnitř, kdyby to bylo celý obložený, bylo by to asi super,
A jaké máš umyvadlo, to moje mi přijde nepraktické? ![]()
Teď jak to čtu, tak si přijdu náročná až moc
.
Mám to a super. Obložené kompletně. Na něm těžké umyvadlo. Pod pultem mám skříňku z masivu se šuplíky.
Tak to umyvadlo je bohuzel slaby clanek cele te veci. Koupelna je mala, pult neni az tak velky a tak jsem vybrala klasicke ale male umyvadlo. Doted lituju, ze jsem nesla do takoveho moderniho umyvadla, ktere vypadalo jako plytky zlab a bylo by stejne dlouhe jako ten muj pult. Tezko se to popisuje, ale vypadalo by to rozhodne lepe. Ale tak co, svou funkci plni i to male umyvadlo.
Muj pult na umyvadlo je teda plne vyzdeny a obaleny kachlickama Muzu nekdy udelat fotku.
Diky, takze nejsem silena, ale mam normalni pozadavky, coz je super, tvrdil mi, ze ne, že si mám dat dvirka a dat pokoj
. Nicméně budu na tom dooblozeni trvat
![]()
A umyvadlo dam vetsi, diky moc
Ahoj, anonym, nechci aby mě někdo z rodiny poznal
.

) nechtěla byla jsem donucena, ale teď to potřebuju nějak dodělat, je to neoblože zespodku, ale nevím, co s tím dál 
Nicméně už více než dva roky zůstal nedodělaný zděný pult, o kterém se neustále hádáme, ani to umyvado se mi na něm nelíbí :/ :/,
A já bych potřebovala vědět, jak ho máte řešený vy? Máte ho otevřený či zavřený nějakými dvířky? To si neumím představit. Šup, šup nějaké tipy, rady
Jinak já jsem zděný pult (či jak se tomu říká