Zdobení vánočního stromečku

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Qen
78
8.12.23 09:14

Zdobení vánočního stromečku

Tak tu brzy máme Vánoce. Chtěla jsem zeptat jaký ozdoby dáváte na stromeček? Pokud dáváte baňky, tak plastové nebo skleněné? Dáváte i perníčky a řetězy? Do jakých barev ladíte stromeček?
My zdobíme skleněnými baňkami (červeno-stříbrné). Dáváme i perníčky, světýlka a řeťaz.
Klidně hoďte foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.12.23 09:19

@Qen stromek zdobí děcka, takže každý rok jsou na něm i třeba legodinosauri atd. Barvy nepreferujeme, banky mám skleněné a část i plastovou. Světýlka retro lucerny :mrgreen: jinak dáváme figurky z kolekce, ale ty mizí velmi rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046

@Qen my mame barevne do staroruzove, kremove, slonova kost, mokka. Svetelny retez i takovy ten strapaty. Moc me to nebavi, vzdycky minimalne jeden z retezu vyjde jinak, nez potrebuju :P.
Letos budu aspon pro jednou osvobozena, budu po operaci, tak jsem zvedava, jak to zvladne vecny kritik s dcerou… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301

Všehochuť. Slaměné ozdoby, plastové, sklenění ptáčci, zvonky, vyrobené ozdoby dětmi ve škole atd. Pak to dorazíme barevnými řetězy. :-) K tomu máme retro světýlka koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4046
8.12.23 09:20

Jinak mame plastove. Ja bych rada ty sklenene, snad casem, taky nejsou nejlevnejsi a strom mivame pomerne velkej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
8.12.23 09:21

Baňky plastové, máme malý dítě. Řetěz nedáváme, zakryje to krásu stromečku…
Mám ráda jednodušší styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
8.12.23 09:26

@martina.se
Taky jsem letos objednala lucerničky, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
8.12.23 09:29

@marcellia
Jsou drahé obvzlašť ty malované na trhách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.23 09:34

My dáváme nerozbitné baňky. Máme doma moc mazlíčků. Takže skleněné nejdou. Přírodní - perníky, slaměné. To se nám nelíbí a ani domů nehodí. My to zdobíme do moderna, aby nám to doma ladilo a bylo to pocitově hezké. Barvy dáváme bílé, stříbrné. To je základ. Takové jemné, čisté. A někdy přidáme úplně světle růžové nebo máme pastelové zelené. Většinou vyberu něco v Pepcu. Řetězy máme všude to studené světlo. Tak i na stromku bude zase. Pokukuji po kávové barvě baněk. Ale to musím vyměnit i doplňky na jídelním i konferenčním stole, ať to ladí, když máme kuchyň a obývák spolu. Vadilo by mi, že se to bude tlouct. Teď máme na bílém stole červený běhoun uprostřed. Ale červené banky na strom nechceme. To je moc výrazné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
8.12.23 09:39

Uplne stejne jako moji rodice, kdyz jsme byla mala. Vanoce jsou pro me o tradicich.
Takze ozdoby sklenene, cervena, zelena, zlata, svetylka mam klasicka retro lucernicky, ktery se zacali znovu vyrabet a retezy stribrny, ale taky strary takovy jemny a ne ty moderni hruzy, co jsou dneska v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.23 09:45

A ty třásňové řetězy nedáváme. Můj muž to tam x let zpět cpal. Pak jsem ho jednou přesvědčila, ať to zkusíme jednou bez, že to nebude tolik tlouct do očí. Že stromek není roztleskávačka. A chytlo se to, zjistil, že to nemusí mít přeplácané a přesto bude hezky nastrojený stromek. Od té doby žádné třásňové řetězy a ani ty nitky třásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
8.12.23 09:46

První společný Vánoce jsme nakoupili lowcost plastový ozdoby, laděno do červena. Od té doby ale každý rok kupujeme jednu-dvě sady skleněných ručně malovaných, letos už plastové snad ani nebudeme muset vytahovat. Prvně ale ozdobíme jen slaměnými, perníčky a ovocem a uvidíme, jak se k tomu bude chovat náš patnáctiměsíční potomek :-) když to půjde dobře, dodáme na Štědrý den i skleněné kouličky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
8.12.23 09:46

@Jana525 taky používáme ty starý řetězy. Ty nový vypadají jak štětky na WC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qen
78
8.12.23 09:48

@EmmaFrost
Věřím že to půjde dobře. Mímu synovcovi byl loni rok a ani jednu nám nerozbyl.

Příspěvek upraven 08.12.23 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.12.23 09:50

Máme 2 „sety“ ozdob a zdobíme buď do červeno-bíla nebo máme kombinaci hnědé, měděné a smetanové. Máme mix plastových a skleněných ozdob. Někdy dáme i sušená jablíčka nebo pomeranče. Řetěz jen světýlkový, ty chlupaté se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný