Zdravotní pantofle pro servírky

238
13.6.13 17:39

zdravotní pantofle pro servírky

Poraďte někdo pohodlné, zdravotní pantofle pro servírky, aby se v nich dalo vydržet celý den…Měly by být černé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
13.6.13 17:44

Tak treba neco od sante … Najdes v lekarnach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.13 18:15

Ja mam Birkenstock delam v uz tri roky, jsem 10hodin na nohou.Jsou na leto. V zime to neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
13.6.13 18:19

Taky jsem měla od http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/damska-obuv přímo vzor N/517/33/68/CP
nemjí totiž na patě tu prohlubinku, spíš naopak, takže se mi nedělal takovej ten „rantl tvrdej“ :-) na patě. A nosím je teď i na doma a jsem moc spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.6.13 18:25
@dagmarkav píše:
Taky jsem měla od http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/damska-obuv přímo vzor N/517/33/68/CP
nemjí totiž na patě tu prohlubinku, spíš naopak, takže se mi nedělal takovej ten „rantl tvrdej“ :-) na patě. A nosím je teď i na doma a jsem moc spokojená :-)

Jé, zrovna jsem si je objednala, tak snad budu spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
14.6.13 08:55

@alena23 určitě budeš, já dělala 15ky a super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.3.14 12:10

Ahojky holky, budu dělat servírku v jedné restauraci a zajímalo by mě co by jste si vzali na sebe, já vůbec nevím, černé kalhoty a trïčko, nebo něco jiného a jakou obuv tak aby nebyla dražší než 500 Kč, jsem bezradná, v minulém zaměstnání jsem měla jasně nastaveno jaké oblečení - černé kalhoty a košile, ale tady nee, tady nechcou košili, takže nevím, co si mám vzít, poradte mi díky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 12:14

@slečna97 něco neutrální - ty tmavé kalhoty, tričko - né křiklavé, ale něco jemného (mmchdm, je fakt divné, když je servis bez uniformy :think: ). Boty bych pořídila kvalitní zdravotní pantofle - ve zdravotních potřebách určitě seženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.3.14 12:17
@martina.se píše:
@slečna97 něco neutrální - ty tmavé kalhoty, tričko - né křiklavé, ale něco jemného (mmchdm, je fakt divné, když je servis bez uniformy :think: ). Boty bych pořídila kvalitní zdravotní pantofle - ve zdravotních potřebách určitě seženeš ;)
díky tak mi to je divné, ale rpý se to do toho stylu nehodí, přitom to je krásná restaurace a schválně jsem se dívala na nohy číšníka, a ten měl džíny a mě džíny zakázali :zed:, no ale ty černé kalhoty jsou fakt nej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 12:39

@slečna97 většinou právě čím dražší restaurace, tím spíš je tam uniforma.. ale tak fakt něco neutrálního :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková