Softshellové boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
3.6.13 14:35

Softshellové boty

Ahoj,

máte někdo zkušenost s dětskýma softshellovýma botkama? Uvažuji o těchto: http://www.sportisimo.cz/…oki-k/42858/#…. Ráda si nechám poradit i jinou značku. Potřebuji pro dceru na školu v přírodě a na tábor, akutně :-)

Děkuji za reakce
Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
3.6.13 14:36

Ty jsou krásný. 8) Já mám softsheelový sněhule (taky s kytičkou :mrgreen: ), a jsou úžasný, pohodlný, nepromokavý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.6.13 14:38

Dcera je má, zatím v nich moc nenachodila, ale tvrdí, že jsou pohodlné. Jsou taky lehké a pevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
3.6.13 14:39

Ty jsou fakt suprový. Softsheelove botky jsou super :palec: ale nezapomeň naimpregnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.6.13 14:41
@bartsch píše:
Dcera je má, zatím v nich moc nenachodila, ale tvrdí, že jsou pohodlné. Jsou taky lehké a pevné.

A jak jsou prosím široké? Dcera má děsně širokou nohu a vysoký nárt tak se trochu obávám. No myslím že za tu cenu jsou super. Každopádně pojedeme někam v tom nečasu vyzkoušet… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.6.13 14:44
@melounek79 píše:
A jak jsou prosím široké? Dcera má děsně širokou nohu a vysoký nárt tak se trochu obávám. No myslím že za tu cenu jsou super. Každopádně pojedeme někam v tom nečasu vyzkoušet… Díky

Nejsou nijak zvlášť úzké, ale dcera má drobnější nohu, sedí jí dobře. Nicméně určitě doporučuji vyzkoušet, už kvůli velikosti. Jo a rovnou pořiď impregnaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
3.6.13 14:52

Jsou krásné až na jednu drobnou vadu… potřebovala bych je ve 23 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
3.6.13 14:59

Já mám na zimu, jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.6.13 20:32

Tak jsem byla botky s dcerou vyzkoušet, moc se mi líbily, jsou nádherné. Bohužel dceři padaly z paty, má ke své široké noze úzký kotník tak jsem sice utahovala jak mohla ale nepomohlo to :-( koupily jsme nakonec jiné, ale nejsou nepromokavé, ale aspon seděly :-) Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.8.14 16:18

Obnovuji holky diskusi, jaké máte zkušenosti se softshellovýma botama pro děti?
Konkrétně třeba tyto - chtěla bych je pro skorotříleťáka.. nejsou moc tvrdé?

http://www.sportisimo.cz/…/loki/72383/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.8.14 16:29

@marmelada78 zrovna dneska jsem je koupila, moc se mi líbily, tvrdé mi nepřijdou, ale nedokážu to moc posoudit, hlavně má syn širší nohu a vysoký nárt a v pohodě je nazuje :pankac:…uvidíme jak poslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
25.8.14 16:30

@marmelada78 Tyto máme pro syna, dneska je měl prvně na sobě a prý jsou pohodlné. Jsou pravda pevnější jak botasky, ale řekla bych, že budou fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.8.14 16:49

Docela me do skolky lakaji. A co teplo? Mala ma po me vecne zmzly nohy. Uz ted v teniskach je ledova. Jinak se obleka spis malo. Zimni nosi od podzimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
25.8.14 16:57

@Sibyla0 Mě by taky lákali, ale potřebovala bych menší číslo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
25.8.14 17:00

@j.a.n.i1 já bych taky potřebovala 25, ale asi to zkusím, uvidíme