Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
máte někdo zkušenost s dětskýma softshellovýma botkama? Uvažuji o těchto: http://www.sportisimo.cz/…oki-k/42858/#…. Ráda si nechám poradit i jinou značku. Potřebuji pro dceru na školu v přírodě a na tábor, akutně ![]()
Děkuji za reakce
Míša
Ty jsou krásný.
Já mám softsheelový sněhule (taky s kytičkou
), a jsou úžasný, pohodlný, nepromokavý. ![]()
Dcera je má, zatím v nich moc nenachodila, ale tvrdí, že jsou pohodlné. Jsou taky lehké a pevné.
Ty jsou fakt suprový. Softsheelove botky jsou super
ale nezapomeň naimpregnovat
@bartsch píše:
Dcera je má, zatím v nich moc nenachodila, ale tvrdí, že jsou pohodlné. Jsou taky lehké a pevné.
A jak jsou prosím široké? Dcera má děsně širokou nohu a vysoký nárt tak se trochu obávám. No myslím že za tu cenu jsou super. Každopádně pojedeme někam v tom nečasu vyzkoušet… Díky
@melounek79 píše:
A jak jsou prosím široké? Dcera má děsně širokou nohu a vysoký nárt tak se trochu obávám. No myslím že za tu cenu jsou super. Každopádně pojedeme někam v tom nečasu vyzkoušet… Díky
Nejsou nijak zvlášť úzké, ale dcera má drobnější nohu, sedí jí dobře. Nicméně určitě doporučuji vyzkoušet, už kvůli velikosti. Jo a rovnou pořiď impregnaci ![]()
Jsou krásné až na jednu drobnou vadu… potřebovala bych je ve 23 ![]()
Tak jsem byla botky s dcerou vyzkoušet, moc se mi líbily, jsou nádherné. Bohužel dceři padaly z paty, má ke své široké noze úzký kotník tak jsem sice utahovala jak mohla ale nepomohlo to
koupily jsme nakonec jiné, ale nejsou nepromokavé, ale aspon seděly
Míša
Obnovuji holky diskusi, jaké máte zkušenosti se softshellovýma botama pro děti?
Konkrétně třeba tyto - chtěla bych je pro skorotříleťáka.. nejsou moc tvrdé?
@marmelada78 zrovna dneska jsem je koupila, moc se mi líbily, tvrdé mi nepřijdou, ale nedokážu to moc posoudit, hlavně má syn širší nohu a vysoký nárt a v pohodě je nazuje
…uvidíme jak poslouží
@marmelada78 Tyto máme pro syna, dneska je měl prvně na sobě a prý jsou pohodlné. Jsou pravda pevnější jak botasky, ale řekla bych, že budou fajn…
Docela me do skolky lakaji. A co teplo? Mala ma po me vecne zmzly nohy. Uz ted v teniskach je ledova. Jinak se obleka spis malo. Zimni nosi od podzimu.
@Sibyla0 Mě by taky lákali, ale potřebovala bych menší číslo ![]()
@j.a.n.i1 já bych taky potřebovala 25, ale asi to zkusím, uvidíme