Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, počítejte s tím, že velikostně jsou tak o číslo menší, aspoň teda u nás… Syn nosí vel. 29, tady mu seděla vel. 30…
@j.a.n.i1 píše:
@Jajulka Tak to je optimistická zpráva
Ráda jsem potěšila
. Ale nejlepší je samozřejmě vyzkoušet ![]()
Holky a asi blbý dotaz, ale můžou být ty softshelky i jako zimní?
Ahoj, obnovuji téma. Prosím, co si myslíte o zimních softshellových botech pro děti. Např. tyto nebo i tyto pro dítě 2 roky a více? děkuji. uvažuji o koupi…
Myslím, že jsem ve Sportisimu nedávno byla a jsou fakt tragicky neohebné. To bych za ty prachy raději koupila použité Superfity. V těch se mu určitě bude chodit lépe.
@evulkanov píše:
Ahoj, obnovuji téma. Prosím, co si myslíte o zimních softshellových botech pro děti. Např. tyto nebo i tyto pro dítě 2 roky a více? děkuji. uvažuji o koupi…
Přesně ty první máme a syn je miluje. Má dva a čtvrt roku a boty mu pevně drží kotník, ale nazouvají se líp než alpine pro, co jsme mu koupili vloni. Obecně mu kupujeme boty nejčastěji ve Sportisimu. Jinak ty reflexní prvky na nich jsou taky dobré.
Tak já koupila malýmu tyto: http://www.altisport.cz/…a-velikost27 černý v outletu za 599.- a jsou super. Malej je má moc rád ![]()
@IvetJas mela jsem je v ruce a jsou opravdu tvrdsi. Rozchodi se nebo jak to napsat?
@evulkanov My je máme teď nové asi dva týdny, takže to zatím neodhadnu, ale synovi se v nich chodí dobře. Vloni jsme měli ještě tvrdší a rozchodil je v pohodě. Já zas právě nerada kupuji na zimu měkké, přijde mi, že by v nich ve sněhu šmajdal podle toho, jak chodí - jestli teda bude vůbec nějaký sníh.
@Sibyla0 ahoj a prosím, mohla bys mi poradit, jaké boty Superfit koupit dvouletému na zimu. které jsou opravdu dobré. děkuji.
@evulkanov kupuju ty nizsi, ve dvou mela na tkanicku, letos na dva suchy zipy kvuli skolce. Na MMB jsou za tuhle cenu parkrat vzate. Zatim jsem se nespalila ani jednou. Vzdy prisly v uvedenem stavu. Letos jsem teda tu velikost.moc neodhadla, tak jsem koupila jeste Primigi a ty jsou taky super. Ale ty nemame vylozene zimni model, ale urcite budou taky hodne ohebne. Ja sama neumim v tvrde podrazce chodit, takze je nekupuju ani maly.