Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo gumáčky pro takhle malé děti? Mě jedny dorazily, ale jsou těžké jako blázen, to nemůže mít malá na nožičce, je mi jasný, že to pro děti není nic zdravého, ale jednalo by se o pár minutové nošení, poradíte jaké kdyžtak sehnat? Jaké jsou lehké a kde sse vůbec dají koupit takhle malé?
Jak malé? Malá má v tomhle věku 23 některé boty už 24
Její stejně starý kamarád má 21.. Jinak pár dní zpátky psala kamarádka, že koupila v Renu, za 190,– ![]()
Tak my máme dvoje, oboje teda od kamarádky, ale nové.
Jedny jsou z Globusu, mají nahoře i ten šusťák, co se dá stáhnout, nepřijdou mi nijak zvlášť těžké a malej v nich chodí v pohodě. /je mu taky rok a půl/
Ty druhé ani nevím odkud jsou, ale taky nejsou nějak těžké ![]()
Mají je všude, jak jsem psala, Globus, Tesco, Deichmann..
V obuvi, hypermarketech, u vietnamců mívaj výběr.. nevím, problém nemívám
Pokud bych se mohla k dotazu přidat, spíš by mě zajímalo, kde sehnat pláštěnku na tyhle prcky ![]()
@lyrica Tak tu jsem kupovala na MMB
Za 100,– krásná, sice použitá, ale je z CA, tak třeba tam…
@lyrica píše:
Já je viděla i v 19
to je mrňavka:-) Dcera měla v tomhle věku asi o tři čísla víc.-))
@lyrica chce to takový ty zapadlý, obyčejný obchody.. U nás je měli v galantérii a pak jsou tu dětský hadry (značka g-mini stejně mám podezření, že je to nějaký vietnamský) a čepice Dráček (ty jsou na více místech) a tam je mívají taky..
@gabriela82 taky jsem si říkala, že by to mohla nějaká klasická galanterka jistit
Jsem si říkala, že v děšti zatím nikam moc chodit nebudem, že ji kupovat nebudu..ale ono zřejmě už nikdy pršet nepřestane, takže ji asi koupit budu muset ![]()
@lyrica Co naproti Zmijím? Tam prodávají deštníky, tak by měli i pláštěnky..
@PetiteFillette to mě nenapadlo
Jen by mohlo na chvíli přestat, protože v tomhle se mi fakt nikam nechce.