Superfit - s Goretexem nebo bez?

565
27.5.13 15:22

Superfit - s Goretexem nebo bez?

Ahoj, ¨chci koupit celoroční Superfit a nevím, jestli s Goretexem nebo bez. Je tolik znát rozdíl? Protože rozdíl v ceně je 500, což není zrovna málo.

Je to pro tříleté dítě. Mělo by to vydržet běhání v mokré trávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
27.5.13 15:23

Za mě není, měli jsme s i bez, nějak se na to nezaměřuju, a rozdíl jsem nepoznala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.5.13 15:28

V mokré trávě vydrží i obyčejné tenisky. Stačí koupit impregnační sprej. S goretexem bych koupila případně až zimní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.5.13 15:31

Zimní jsou s Goretexem fajn, přežily i chození v loužích. Teď jsem pořídila negoretexové, ale aby aspoň měly špičku se silnější kůží. Kolikrát se mi bude někde brodit, za chvíli bude léto, na louže a bahno máme holiny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.5.13 15:46

Do goretexu bych šla u zimních, u celoroček je to dle mě zbytečné. Superfity kupuji, loni měl malej celoročky s goretexem a moc jsme to nevyužili - vlastně jo, vzlezl do kaluže, vykoupal se tam a měl suchý nohy. :mrgreen: Letos jsem mu ale brala celokožený a bez goretexu. S goretexem budu brát zase až zimní, ty se nám osvědčily hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
27.5.13 15:58

My máme celorocni bez gore-texu, ale priste bych brala s. Promoci se to a pak to trva, nez to uschne, klidne do druhyho dne. Zimni jsme meli s gore-texem a to bylo o moc lepsi, vevnitr porad sucho. Ale my jsme fest venkovsky, chodime vyhradne v blate a trave (ne nizko seceny). Holiny dobry, ale moc mi to nesedi na i trosku delsi vychazky, je to tezky a nepohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
27.5.13 19:23

Kupuji s goratexem a používáme i místo holinek, v zimě s vlněnou ponožkou jako zimní. Prostě jedny boty, dokud z nich nevyrostou. lítaj v tom v lese, v loužích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.5.13 07:47

Jo, to je další věc, v jakých terénech se pohybujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková