Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky poraďte, pro malé mimčo jsem objevila náádherné botky, pro vel. 3-6 měsíců, tedy nechodícího prcka. Využili jste botky na takhle staré mimí?? Já si nějak moc neumím představit při jaké příležitosti by jsme je unosili
, ale vypadají fakt bomba ![]()
Malá má půl roku a taky už má jedny botičky..je to prostě na parádu, když jdem někam do společnosti..ještě budu ted kupovat jedny na křtiny;)
Ukaz? Ja vyuzila takove navlikaci capacky, misto ponozek. Nesmi to padat z nohy, jinak jsou spise k vzteku a na leto mi teda neprijdou uplne prakticke. V tomto veku se dite vetsinou nepohybuje a capacky jen zahrivaji nozku, nebo jsou na ozdobu.
@lorianna píše:
Holky poraďte, pro malé mimčo jsem objevila náádherné botky, pro vel. 3-6 měsíců, tedy nechodícího prcka. Využili jste botky na takhle staré mimí?? Já si nějak moc neumím představit při jaké příležitosti by jsme je unosili, ale vypadají fakt bomba
do šátku jako zateplení nožiček
Nepoužívali jsme, jen jsme pak koupili na ozdobu jedny, když jsme šli na svatbu a to už i trošičku chodila…
Měla jsem - využila jsem je na pár fotek a na vítání občánků.. Prostě na parádu ![]()
Malá nosila od začátku pokrývku na nožkách, první 2-3 měsíce to byli papučky nebo huňatý bačkůrky (narodila se na zimu) a od té doby máme furt capáčky. Malá je tedy nosily hodně už má aspoň paté.. ![]()
Příspěvek upraven 22.05.13 v 20:14
Botičky žádné nenosí, ani to neplánuju:( možná na parádu, ale spíš ne, protože mimču mohou vadit v pohybovém projevu…ale jedny jsme dostali jako dárek, jsou docela hezký „botičky“ ale pobavilo mě, ze je tam napsáno „že nejsou určené na chození“:)
Syn se narodil v březnu, takže na léto jsem nic takového nepořizovala. I teď v roce je rád, když má na kočáru vyzuté boty a nepaří si nohu, když je teplo. Na zimu jsme taky nepořizovali, jezdil ve fusaku. Pořídila jsem až někdy v lednu (10 měsíců). Ještě nechodil, ale objevila jsem je náhodou v obchodě a když už nebyly mrazy, tak jsme jezdili bez fusaku, takže se pak capáky hodily. Na léto bych teda nepořizovala, dítě bude šťastnější v kočáru na boso než parádit s botkama ![]()
No špatně jsem se vyjádřila, oni to nejsou takové ty navlékací, nebo měkoučké botky místo ponožek, ale zmenšenina dospěláckých botasek, krásný bílý, jemný… něco podobnýho jako přikládám foto, ale ty co mám v merku jsou mnohem hezčí, roztomilejší, modernější, s jemnými doplňky… jen prostě nevypadají vůbec pohodlně.. asi jsem se rozhodla je nekoupit…
@lorianna píše:
No špatně jsem se vyjádřila, oni to nejsou takové ty navlékací, nebo měkoučké botky místo ponožek, ale zmenšenina dospěláckých botasek, krásný bílý, jemný… něco podobnýho jako přikládám foto, ale ty co mám v merku jsou mnohem hezčí, roztomilejší, modernější, s jemnými doplňky… jen prostě nevypadají vůbec pohodlně.. asi jsem se rozhodla je nekoupit…
My máme botičky na tento způsob
Ahojte, takovehle botky, capacky…no my jich dostaly a vlastne nevyuzily.je to jen roztomily, ale jinak nic.nam se hodily jen na vitani obcanku, pak jestli jsem je dala malymu parkrat do kocaru.fakt staci jedny, univerzalni barva at se hodi ke vsem ostatnim
Dcera se narodila v prosinci, tak ve fusaku měla ponožky, ale zhruba ve 3. měsících jsem jí dávala malé měkké capáčky-hlavně na parádu, ale taky jako ochrana proti větru-ponožky mi přišly málo…na léto byla naboso, aby se jí nepařily nožičky a od září zase capáčky (vždycky měla větší, aby ji netlačily a byly pohodlné).
Dcera dostala první boty v 18 měsících (teď má 21m). Dítě, které nechodí venku, rozhodně nepotřebuje boty. Ležícímu dítěti musí být boty velmi nepohodlné. Používala jsme a stále používám na doma capáčky Dadoos a Liliputi. Co čouhalo z šátku, na to jsem šoupla návleky.
Setkala jsem se s číslováním capáčků od 1 - 4, ale popravdě z toho nejsem moc moudrá. Poraďte, prosím.