Varování - dětské boty Peddy

638
14.5.13 08:19

Varovani - detske boty Peddy

Maminky…ja mam takovy vztek :cert:. Pred mesicem jsem koupila male nove jarni botky zn. Peddy. Po prvnim noseni se odlepila spicka. Tak jsem je dala reklamovat. Na nove kvalitni jsem nemela penize, tak mala musela chodit 3 tydny v nekvalitnich nahradnich botkach.. Ale rikala jsem si, ze se snad nic nestane. Boty zalepili, 4 dny noseni (uznavam, jezdila v nich na motorce) a totalne, ale totalne rozdrbana rozlepena spicka :cert:. Zak snad by mely neco vydrzet ne?!! Ted resim, zda to reklamovat, kdyz je to evidentne mechanicke poskozeni…Ale po tak kratke dobe? Vypadaji jak kdyby je mela rok! Jenze dalsi drahe boty uz mne fakt zrujnuji, na tyhle jsem od ledna setrila, jsme na tom fin. hodne spatne..Ale nechci male zkazit nohu…A taky se nechci jen tak vzdat a nechat to byt!!!
Kazdopadne-pred touto znacku durazne varuji - nejsem prvni, kdo si na ni stezuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
14.5.13 08:21

@renyx a co zkusit takové ty gumové návleky na špičku?

• Citovat
  • Upravit
19200
14.5.13 08:22

Ale když dítě jezdí na motorce - odráží se a brzdí nohama - špičkama bot, tak se ty boty zničí.. nebo nám se aspoň zničily všechny, obě strany kde má palečky jsou totál sedřený.. tím se nezastávám Peddy, neznám je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.5.13 08:23

No jo, to máme u všech bot, které si děti vezmou na odrážedlo. Nevím, co by to muselo být za materiál, aby to odolalo tomu struhadlu na zemi. Dělají ochranu bot na odrážedla, už jsem to někde viděla, ale nekoupila. Boty máme sice doničené, ale tu sezonu je vždy unosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl Loll
14.5.13 08:23

Renyx, nezlob se na mě, ale na motorce/odrážedle dítě zničí KAŽDÉ boty. Takže jsi možná mohla nechat Peddy na normální nošení a ty náhradní šunky jí dávat na motorku. :nevim:

Boty bych už nereklamovala, minimálně měsíc budete zase bez bot a výsledek bude i tak nejistý, max. ti to zalepí, což ti udělají v každé opravně obuvi za padesát korun na počkání.

• Citovat
  • Upravit
10052
14.5.13 08:24

Se značkou peddy zkušenost nemám, ale na motorku dávám dětem jen kecky na ven, vím co dělaly moje děcka na motorce, rozjely se na ní a přitom se neobtěžovaly ani zvednout nohy takže celou cestu si odíraly špičku o chodník

reklamaci můžeš aspon vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.13 08:24

@renyx mě takhle kluk během týdne oddělal i adidasky.. ono to není o botách ale o tom, že jezdí na tom odrážedle. Je to naprosto normální, může mít botky jaké chce… jinak tuhle značku neznám, ale s ježděním na motorce mám hodně zkušeností, kluk mi na nich boty dorasoval vždy max za pár dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.5.13 08:25

My měli botky zn. Peddy několikrát a nebyl s nima žádný problém. Ale - nemůžeš je dát na odrážedlo, tam prostě zničí jakékoliv boty, brzdí špičkama, to by žádné nevydržely :nevim: Synovec si takhle oddělal v nestřežené chvíli úplně nové adidasky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
14.5.13 08:28

Ještě dodatek - můžeš zkusit reklamaci, ale nejspíš Ti ji neuznají, protože boty jsou určené na chození, nikoliv na ježdění na odrážedle (závadu budou brát tak, že vznikla nesprávným použitím obuvi).. dávej nějaké ošupané, jinak budeš pořád kupovat nové.. hold zkušenost pro příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Já kupuju jen superfity a i ty na odrážedle zařvou, peddy jsme měli jednou a extra nadšená jsem z nich nebyla, do fakt kvalitní boty to má daleko, přesto to není chyba bot. jak velkou má malej nohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

My adidasky, baťovky, i z deichmannu, prostě všechny boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.5.13 08:31

No malej jezdí taky ne enduru jak pominutej, šoupe nohami apod. Má Fare celoročáky a tam je to u špičky zpevněné a zvýšené a jsou jako nové po dvou měsicích a věřím, že vydrží další měsíce na enduru. Stáli myslím kolem 900,–Kč. Já nekupuju několik bot, vždy na sezónu jedny kvalitní a všechny vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl Loll
14.5.13 08:31

Jediný boty, který ustály odrážedlo, jsou Keeny ;)

• Citovat
  • Upravit
19200
14.5.13 08:33
@Bunnies píše:
No malej jezdí taky ne enduru jak pominutej, šoupe nohami apod. Má Fare celoročáky a tam je to u špičky zpevněné a zvýšené a jsou jako nové po dvou měsicích a věřím, že vydrží další měsíce na enduru. Stáli myslím kolem 900,–Kč. Já nekupuju několik bot, vždy na sezónu jedny kvalitní a všechny vydrží.

ale ono taky záleží na tom, jak jezdí.. moje dítě nezvedá nohy, celou dobu brzí tak že dře špičkama a povrch silnice a to ty boty prostě nemůžou vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 08:33

Malá chodí od loňského léta, měla sandálky a pak na podzim právě Peddy - polobotky. Nebyly zas tak špatný a rozhodně se nerozpadaly. Na odrážedle ještě nejezdila, tak asi proto. Jinak vše bylo asi řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková