Zdravotní sestra obor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zdravotní sestra obor
Uvažuji kam se jednou vrátím po mateřský. Zatím nevím, zda vůbec zůstat v oboru,
Na jakém oddělení jste pracovali, eventuelně v jaké ambulanci, jaké jste měli směny, jaké bylo potřeb vzdělání,… plat tak podstatný není, stejně se to hodně liší podle kraje. Jak se vám to dařilo nebo daří sklouvit s dětma?
Mám VOŠ, praxi 1 rok, 2 děti. Pomalu se rozhlížím kde se tak uvolněje jaký místo a přemýšlím co potom dělat. Zatím netuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělala jsem na JIP, dvanáctihodinové směny. V kolektivu byla „všhochuť“ - „jen“ střední zdrávka, střední a PSS, VOŠ, Bc. i Mgr. (+PSS). Náplň práce u všech stejná. Byly tam holky bez dětí nebo s dětmi velkými, dvě měly předškolačky.
Já to nechci vidět za rok u sebe. Manžel sice dělá ranní, ale k tomu příslužby, neví, kdy ten den skončí. Když jsem se mezi RD a další MD měla vracet do práce do směn, tak se sice jeho vedoucí tvářil, že vyjde vstříc, ale ve výsledku bychom péči o dítě a práci obou dvou nedali. Jenže já už doma tvrdnu 4. rokem a to je na mě trochu moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju už 5 let v thomayerově nemocnici v Praze pracuji po -pá 7:30-15h na ambulanci onkologie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den…pracovala jsem na chirurgii 8 let na 12h směny..denní, noční,,,čeká mě to za rok a jsme zvědavá jak to budem dělat…muj vstává v půl třetí ráno a jezdí domů jak, kdy spíš pozdě odpoledne…takže vůbec netuším a vůbec nevím zda se vracet do oboru…:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky o tom neustále přemýšlím. Jsem asistent, předtím jsem dělala na interně, klasika dvanáctky denní, noční od 6 do 18 nebo od 7 do 19. Manžel jezdí do práce taky na 6. hodinu, obě naše babičky a oba naši dědečci jsou pracující a děti se samy do školky neodvedou.. Ambulance jsou pro mě pasé, tam chce každý reg. sestru ![]()
- Citovat
- Upravit
@luciekal píše:
Pracuju už 5 let v thomayerově nemocnici v Praze pracuji po -pá 7:30-15h na ambulanci onkologie
Thomayerka má svoje jesle/školku v Kukučínově ulici, viď?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 Tak někde třeba na kartotéku my máme v kartotéce taky asistenku a dole v ambulanci maji esdnu sestru jednu asistentku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciekal píše:
@Krčka myslím, že ano já bohužel děti jeste nemám:(
chodím kolem toho denně, je to super, takhle by se měl chovat každý zaměstnavatel. Ale netuším teda jaké jsou podmínky přijetí… ![]()
Hm, teď koukám, že mají jesle i školku. Na jiných nemocnicích to nemají? Příjde mi to super výhoda, já bych tam kvůli tomu šla snad pracovat. Pokud by byla jistota, že moje dítě bude jedno z těch patnácti přijatých ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krčka má i Homole, Vinohrady a Motol. Ale třeba v Motole kritéria pro přijetí nejsou pro naše dítě vhodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krčka v Motole mají jednak pořadník přihlášek a berou děti až od 2,5 let a musí být bez plínek. Jinak prac. doba je velmi příznivá i pro směnující (noční teda nemají), ale kdybych směnovala, tak dítě tahám někdy před 5. z postele a přijede se mnou o půl devátý domů.
http://www.motolacek.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no to ti vůbec nezávidím
Já to vyřešila tak, že jsem se přihlásila na VŠ v jiném oboru a po dobu mateřské budu studovat
Naštěstí mám super manžela, který se o dcerku postará a popřípadě jednu babičku v důchodu.. Muž dělá dvanáctky a noční a já to měla jako sestra to samé, takže bych se vrátit nemohla a najít si práci v ambulanci popř u nějákého obvoďáka je téméř nemožné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk od kamrádky vim že v motole se čeká rok a pul teda musi se podat přihláska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krakatice88 píše:
Ahoj, taky o tom neustále přemýšlím. Jsem asistent, předtím jsem dělala na interně, klasika dvanáctky denní, noční od 6 do 18 nebo od 7 do 19. Manžel jezdí do práce taky na 6. hodinu, obě naše babičky a oba naši dědečci jsou pracující a děti se samy do školky neodvedou.. Ambulance jsou pro mě pasé, tam chce každý reg. sestru
jj slavný asistent byl opravdu cesta do pekel.. Já dělala tři roky na hepatu taky směny. A už se nevrátím do zdravotnictví. Dostudovat mě nenechají a za minimálku tuhle práci fakt dělat nebudu. Stejnou práci za míň peněz.. Díky pěkně.. Ikdyž mě to bavilo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit