Úspěšné podnikání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úspěšné podnikání
Dobrý den,
není tu někdo kdo úsoěšně podniká v něčem co není ještě tak moc rozšířené? Přemýšlím v čem začít podnikat, aby jsem byla ve městě jediná a nic mě nenapadá. Tak poraďte a pochlubte se prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hmmm, myslím, že pokud tu někdo takový je, neporadí, nechá si to pro sebe. Přeci si nevypěstuje konkurenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dana 07 To víš že jo, já ti poradím a budeš moje konkurence:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obávám se, že pokud je tady někdo, kdo úspěšně podniká, tak ti svůj obor, navíc ještě veřejně, opravdu nevyzradí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikám leccos, třeba cestu dva kilometry ráno pěšky do vsi do školky a do práce. A myslím si, že taky budu jedna z mála. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš, co mně na trhu chybí? Program do počítače, který by dokázal zaznamenat polohu vybraných používaných věcí a pak mi radil, kde je najdu. Včera jsem kupříkladu držela v ruce důležitou složenku, kterou jsem potřebovala zaplatit, a ona pět minut na to jako by se do země propadla. Tak na to můžeš něco vytvořit.
- Citovat
- Upravit
Mimochodem, být v něčem jediná není záruka úspěchu. Úspěšnej může být i člověk, co si otevře pátý autoservis v ulici.
- Citovat
- Upravit
Kdyz nemas jasnou vizi a v nicem konkretnim se nevyznas, tak se do toho nepoustej, je to jen o prusvih.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ncc1701 píše:
Víš, co mně na trhu chybí? Program do počítače, který by dokázal zaznamenat polohu vybraných používaných věcí a pak mi radil, kde je najdu. Včera jsem kupříkladu držela v ruce důležitou složenku, kterou jsem potřebovala zaplatit, a ona pět minut na to jako by se do země propadla. Tak na to můžeš něco vytvořit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dana 07 píše:
Dobrý den,
není tu někdo kdo úsoěšně podniká v něčem co není ještě tak moc rozšířené? Přemýšlím v čem začít podnikat, aby jsem byla ve městě jediná a nic mě nenapadá. Tak poraďte a pochlubte se prosím
S tím musíš přijít sama, pokud na to nemáš, tak se na to vyprdni. Nejlepší je sledovat co ty potřebuješ, co okolí potřebuje a co chybí.
Mám pocit, že chceš něco úžasného, ale nemáš ani ten nápad. Sorry, ale takhle to nejde. Ano, je spousta nápadů, které někdo má, ale nerealizuje, ovšem ty se nepíšou na net, to musíš hledat ve svém okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit