Úspěšné podnikání

484
30.6.14 23:14

Úspěšné podnikání

Dobrý den,
není tu někdo kdo úsoěšně podniká v něčem co není ještě tak moc rozšířené? Přemýšlím v čem začít podnikat, aby jsem byla ve městě jediná a nic mě nenapadá. Tak poraďte a pochlubte se prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
30.6.14 23:16

Hmmm, myslím, že pokud tu někdo takový je, neporadí, nechá si to pro sebe. Přeci si nevypěstuje konkurenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242

@Dana 07 To víš že jo, já ti poradím a budeš moje konkurence:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

:mrgreen: :lol: :mrgreen: Obávám se, že pokud je tady někdo, kdo úspěšně podniká, tak ti svůj obor, navíc ještě veřejně, opravdu nevyzradí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
30.6.14 23:17

Já než to nadatluji, tak mě všichni předhoní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
30.6.14 23:17
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
30.6.14 23:18

Tak s timhle zamerem bych se do podnikani ani nepoustela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
30.6.14 23:19

Ehm… treba presnidavky bez kyseliny askorbove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.6.14 23:21

Podnikám leccos, třeba cestu dva kilometry ráno pěšky do vsi do školky a do práce. A myslím si, že taky budu jedna z mála. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
30.6.14 23:22

Jen jsem to zkusila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
30.6.14 23:33

Víš, co mně na trhu chybí? Program do počítače, který by dokázal zaznamenat polohu vybraných používaných věcí a pak mi radil, kde je najdu. Včera jsem kupříkladu držela v ruce důležitou složenku, kterou jsem potřebovala zaplatit, a ona pět minut na to jako by se do země propadla. Tak na to můžeš něco vytvořit.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
30.6.14 23:36

Mimochodem, být v něčem jediná není záruka úspěchu. Úspěšnej může být i člověk, co si otevře pátý autoservis v ulici.

• Citovat
  • Upravit
8780
1.7.14 07:18

Kdyz nemas jasnou vizi a v nicem konkretnim se nevyznas, tak se do toho nepoustej, je to jen o prusvih.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.7.14 07:54
@ncc1701 píše:
Víš, co mně na trhu chybí? Program do počítače, který by dokázal zaznamenat polohu vybraných používaných věcí a pak mi radil, kde je najdu. Včera jsem kupříkladu držela v ruce důležitou složenku, kterou jsem potřebovala zaplatit, a ona pět minut na to jako by se do země propadla. Tak na to můžeš něco vytvořit.
:pankac: Klice, telefon, jeleni luj…narvat do toho cipy a at to pipa a sviti a mava na me :mrgreen: Ono by to technicky slo..RFID cipy…ale asi cena neni pro bezne pouziti zatim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
1.7.14 10:40
@Dana 07 píše:
Dobrý den,
není tu někdo kdo úsoěšně podniká v něčem co není ještě tak moc rozšířené? Přemýšlím v čem začít podnikat, aby jsem byla ve městě jediná a nic mě nenapadá. Tak poraďte a pochlubte se prosím

S tím musíš přijít sama, pokud na to nemáš, tak se na to vyprdni. Nejlepší je sledovat co ty potřebuješ, co okolí potřebuje a co chybí.
Mám pocit, že chceš něco úžasného, ale nemáš ani ten nápad. Sorry, ale takhle to nejde. Ano, je spousta nápadů, které někdo má, ale nerealizuje, ovšem ty se nepíšou na net, to musíš hledat ve svém okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat