Zdravotní sestra při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Fungovat se dá po jedné nočním, i mezi dvěma a po dvou, tři už bych nerada zkoušela. Peníze dle FN kam chceš nastoupit…na 5 tis by ti tady stačil malý úvazek a cca 6 služeb do měsíce odhaduji. Teda na JIP kde dělám já, standartní oddělení to bude mít jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsi mě docela potěšila
Sice tu máme čtyři nemocnice, ale mám obavy, aby mě někde vzaly
Hlavně, že se to dá zvládnout. Kamarádka dělala teda noční v baru a říkala, že druhej den lezla po čtyřech. Peníze opravdu potřebujem, ale svou únavou a vyčerpaností bych nechtěla zase prtě zanedbat ![]()
A ty to děláš jak dlouho při RD??
- Citovat
- Upravit
Ahojky já takto fungovala od necelých dvou let mladšího syna.po nocní sem spala az chvilenku s ním po obede nekdy jsem stihla dát si hodinku s ním jeste ráno. Mívala jsem osm směn v mesíci pokud nebyla dovolená to jich bylo tak o dve více takže 4 denní-platila jsem kamarádku nebo o víkendu fungovaly babicky a 4 nocní. Mene smen mi tu nechteli dát protože bych neznala pacienty a furt bych byla vyskočená z toho koloběhu. Pomohlo mi to na psychiku a moc me to bavilo. Vetsinou to bylo že kolik sem mela služeb tolik sem nakonec brala po všech srážkách a příplatkách v čistém. Myslím že jenom nocní ti nikde nedají už kuli kolegyním u nás každá chtela nocní a hlavne kuli pacientum které nejvíce poznáš ve dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na zaměstnavateli, ale pochybuji, že ti dají jen noční. Počítej i s víkendem přes den nebo nějakou službou přes den v týdnu. Pokud by jsi šla na dohodu, tak můžeš mít třeba jen dvě noci za měsíc a málo peněz. Lepší je vzít si zkrácený úvazek, tam dostaneš i další příplatky, ale to budeš muset vzít i nějakou tu službu přes den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mater tak ty jsi mě zas nepotěšila
.Jsem čítala, tak 5-6 směn, ale víc bych nechtěla a asi ani nezvládla
.Babičky u nás nefungujou a musela bych se prostřídat s chlapem.Ono bude určitě samo nejlepší se poptat v reálu, co mě nabídnou. Ale i tak děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
S denní jsem počítala, ale spíš jen o víkendu. V týdnu to prostě nedám ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky ted dělám malému je rok a jo jde to nesmíš mít ale 2noční po sobě to nejde ale já teda nastoupila zpátky do práce na 0.8 úvazek je to asi 12 služeb ale mám hlídání takže to není takový problém plat je dle tabulek takže záleží jak natom jsi a taky kde děláš příplatek JIP ARO infekční směnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
Taky ted dělám malému je rok a jo jde to nesmíš mít ale 2noční po sobě to nejde ale já teda nastoupila zpátky do práce na 0.8 úvazek je to asi 12 služeb ale mám hlídání takže to není takový problém plat je dle tabulek takže záleží jak natom jsi a taky kde děláš příplatek JIP ARO infekční směnost
A co říkáte na tenhle rozpis služeb? Jde o dvanáctihodinový směny.
den, den, volno, den, volno, den, den, noc, noc, volno, den, den, volno, den.
Děti už mám sice dost velký, ale tohle se u nás praktikovalo.
Nejsem zakladatelka, raději anonymně. Během 14 dní jsem měla jen tři dny volna, z toho jedno po dvou nočních, což se za volno snad ani nepočítá, ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka, raději anonymně. Během 14 dní jsem měla jen tři dny volna, z toho jedno po dvou nočních, což se za volno snad ani nepočítá, ne?
tohle znám moc dobře
a to jsem děti neměla a chodila jako tělo bez duše
já mám den noc aponoc a další 2 dny volná což je super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice píše:
tohle znám moc dobře
a to jsem děti neměla a chodila jako tělo bez duše
já mám den noc aponoc a další 2 dny volná což je super
No já jsem to vzdala po čtyřech mesících. Prosila jsem o jiné služby, ale bylo to takhle pořád dokola. Hlavně, že jsou v nemocnicích stop stavy a přitom zaměstnanci jedou nadoraz a dělají práci za dalších X lidí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Znám, takhle jsem dělala normálně na celý úvazek. většinou jsem mívala 30-50hod přesčasů. Bez dětí dobré, s dětmi bych si to nejspíš hodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak třeba v plzni není šance se do nemocnice na zkrácený uvazek dostat.
4m jim tam vysí inzerát na sestru na kardio, já na kardiu dělala, ale jelikož mohu max 10 směn v měsící jakých koliv tak mě nevzala, že chce plný úvazek. takže tam holky lítaj a čekaj až vezme někoho na plný než aby jim pomohla a mě taky a vzala mě třeba jen na pul roku na zkrácený a pak na plný což věděla, že za pul roku bych už plný zvládla.
Jana.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to jsi mě docela potěšila![]()
Sice tu máme čtyři nemocnice, ale mám obavy, aby mě někde vzaly
Hlavně, že se to dá zvládnout. Kamarádka dělala teda noční v baru a říkala, že druhej den lezla po čtyřech. Peníze opravdu potřebujem, ale svou únavou a vyčerpaností bych nechtěla zase prtě zanedbat
A ty to děláš jak dlouho při RD??
od ledna dělám na 0,8 úvazek, na denní mám hlídání, po noční funguju..do září to přežiju, pak bude ve školce i mladší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tohle jsem sloužila před dětma ale už to tady ve FN nejde, hodně se to hlídá…nemíš mít víc jak 3 12tky za sebou..to znamená že náš „top týden“ 3 denní a pak 3 noční prostě už nejde. Já jsem na 0,8 a nemáma ani 3 12tky za sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat jestli je tady nějaká maminka, která při RD dělá tuhle profesi??Jde mi o to, že uvažuji o tom, že bych nastoupila na směnný provoz a chtěla bych hlavně noční, když prtě spí. Zvládly jste to pak přes den s ním fungovat a kolik směn je cca nutno mít do měsíce??Hodil by se přivýdělek tak kolem pěti tisíc měsíčně.
Můžete mi napsat o tom něco víc??Doufám, že teda práci při některé FN seženu
Všem díky za odpověd.