Pečení zdravých sušenek pro prodejny
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zdravotní průkaz? živnosťák…víc netuším…hygiena ti domů asi nepřijde…to ostatní je asi na majiteli, co bude zboží odebírat… ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravotní průkaz? živnosťák…víc netuším…hygiena ti domů asi nepřijde…to ostatní je asi na majiteli, co bude zboží odebírat… ![]()
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
- Citovat
- Upravit
Je to realne, pribuzna takhle dela doma cukrarskou vyrobu. Ma peceni na sebe na ZL a na expwdici zalozila jinou firmu, jinak by nesplnila oficialni hygienu a normy. Muzou od tebe odebirat i obchody s farmarskym zbozim a ty, co prodavaji zdrave zbozi na stancich na ruznych trzich a jarmarcich. Nebo tam muzes prodavat sama. At se dari ![]()
Muzu se zeptat, jake susenky peces? Klidne do SZ, chapu anonym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Háta_x píše:
Je to realne, pribuzna takhle dela doma cukrarskou vyrobu. Ma peceni na sebe na ZL a na expwdici zalozila jinou firmu, jinak by nesplnila oficialni hygienu a normy. Muzou od tebe odebirat i obchody s farmarskym zbozim a ty, co prodavaji zdrave zbozi na stancich na ruznych trzich a jarmarcich. Nebo tam muzes prodavat sama. At se dariMuzu se zeptat, jake susenky peces? Klidne do SZ, chapu anonym
Peču sezamové, a pak různé ovesné s rozinkami, švestkami, datlemi. A naposled jsem zaperlila doma se špaldovými čokoládovocitronovými ![]()
- Citovat
- Upravit
Něco mě napadá, jak by to šlo asi zjednodušit, ale nechci to psát veřejně. Napiš mi SZ, když jsi Anonymně, nemůžu jí já napsat Tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Peču sezamové, a pak různé ovesné s rozinkami, švestkami, datlemi. A naposled jsem zaperlila doma se špaldovými čokoládovocitronovými
já bych si objednala, napiš mi sz s cenami, udělám objednávku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenk píše:
já bych si objednala, napiš mi sz s cenami, udělám objednávku
Teda ty jsi dobrá
, vždyt ani nevíš, jak sušenky vypadají
. Tak posílám aspon fotky a večer udělám rozpočet a zítra ráno ti písnu ceny, popřípadě sama navrhni, kolik by jsi chtěla vzít a dát. Ty první jsou sezamové, druhé ovesné s rozinkami. Jsou čistě z rostlinných surovin, ale pokud bys chtěla, tak místo rostliného tuku dám máslíčko
.
- Citovat
- Upravit
Ňam, zvlášť ty druhé vypadají moc dobře, mám tu jeden recept na ovesný sušenky a nedělala jsem je hodně let, jelikož můj chlap je nejí, asi si je půjdu upéct.
Pokud zjistím, že se mi to nevyplatí, objednám je od Tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, protože jsem na mateřské, holka hodná a občas se dost nudím, tak jsem začala péct. A sice mám doma dva mužský, co snědí dost, ale i tak zbyde, tak jsem udělal balíčky a rozdala známým. No a abych se dostala k věci, ochutnal ty moje výtvory majitel jedné prodejny se zdrvavými věcmi a vegetariánské restaurace a vzkázal mi, jestli bych neměla zájem mu dodat pár kusů pro zákazníky, že v případě zájmu by odbíral sušenky stále.
Tak se chci zeptat, jestli někdo má zkušenost s obdobným pečením a co bych si v tom případě musela všechno zařídit. protože s největší pravděpodobností bych pekla doma, tak jestli je to vůbec reálné.