Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, snazime se s pritelem o miminko. Moc si ho oba prejeme jen mam obavy kvuli svemu zdravotnimu stavu. Najdu tu nekoho se stejnou nebo podobnou diagnozou?
Supraventrikularni tachykardie, komorove arytmie a „preskakovani“ srdicka- tak mi vysvetlil muj kardiolog, ze se mi srdicko na vterinku zastavi a preskoci zase zpatky. Mivala jsem vysoky tep 140/min ted se drzim kolem 100/min ( v klidu). Nekdy mam i pod 100/min. Minuly rok jsem mela nabeh na kardiostimulator ale diky korone se zakrok stale odkladal az mi nasadil dr leky ktere srdicko uklidnily.
Jsou arytmie v tehotenstvi caste? Vim ze HODNE predbiham, ale co porod? Je prirozeny nebo cisarsky rez? Vim, ze je kazde telo jine jen me to zajima, nikdy jsem tehotna nebyla a tyto veci me zajimaji.
Taky by me zajimalo jak je to kdyz bych otehotnela a chodila do prace? Pracuju ranni/ nocni
dekuji za odpovedi ![]()
Na noční chodit těhotné nemusí, pokud vyloženě nechtějí. Zbytek řeš se svým kardiologem, na některé otázky by ti měl umět odpovědět. Císaře bys měla řešit v kardiologické rizikové poradně, kam bys měla být hned po prvním trimestru odeslána na sledování. Kardiologické pacientky ho většinou dostanou automaticky, pokud za přirozený porod vyloženě nebojují. Mám jinou diagnózu, takže víc ti neřeknu.
@stinga píše:
@Szusiee řeš se svým kardiologem, ne na emiminu
Nevidim duvod proc se nezeptat i tady na emiminu ![]()
@Anonymní píše:
Na noční chodit těhotné nemusí, pokud vyloženě nechtějí. Zbytek řeš se svým kardiologem, na některé otázky by ti měl umět odpovědět. Císaře bys měla řešit v kardiologické rizikové poradně, kam bys měla být hned po prvním trimestru odeslána na sledování. Kardiologické pacientky ho většinou dostanou automaticky, pokud za přirozený porod vyloženě nebojují. Mám jinou diagnózu, takže víc ti neřeknu.
Dekuji za odpoved ![]()